Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa R 4

Szukam skutecznej diety

Polecane posty

Gość Ewa R 4

Szukam skutecznej diety, po zakończeniu której nie będzie efektu jo-jo. Jeśli ktoś stosował i udało mi się schudnąć to piszcie i polecajcie, wrzućcie jakieś linki z dietami, które stosowałyście.

Gość gość
zryj polowe

Gość gośćAnnka
Ja bym na twoim miejscu po prostu podjęła decyzję o zmianie nawyków żywieniowych i przejściu na zdrowy tryb życia. Pomocny może byc w tym np catering dietetyczny z Fit Diet - pięć posiłków dziennie - smacznych i lekkich, "przyjeżdża" do domu.

Gość gość
motywacja to zawsze była najgorsza dla mnie strona w moim odchudzaniu. Sytuacja zmieniła się na diecie limvena. Widzę bardzo dobre efekty. Więc motywacja przyszła. Nie podjadam po koktajlach.

Gość Ollka8787
Motywacja to jedno, ale ja wiem że dieta odpowiednio dobrana to drugie, ale żeby to wszystko jeszcze przyjemność sprawiało, wtedy będzie najlepiej. Dlatego ja zdecydowałam się na dietę z EATZONE i jem i chudnę :P

Gość gość
też stosuje Limvena. Efekty na prawdę są lepsze niż myślałam. Koktajle doskonałe. Polecam

Przekąś coś przed obiadem Na godzinę przed posiłkiem zjedz 3 łyżki otrębów owsianych z małym opakowaniem jogurtu, jajko na twardo lub pół puszki tuńczyka w sosie własnym. Nie będziesz taka głodna i zjesz mniejszą porcję. . Dziel posiłki Zanim zaczniesz jeść, podziel każde danie na dwie części. Zjedz połowę. Odczekaj 10 minut. Jeśli nadal będziesz głodna, dokończ posiłek. W przeciwnym razie schowaj resztę do lodówki. . Pij cappuccino Jeśli masz ochotę na coś dobrego, zrób filiżankę cappuccino z chudym mlekiem, oczywiście bez cukru. Świetnie smakuje. Ma tylko 50 kcal i ok. 2 g tłuszczów. . Nie rób zapasów Nie trzymaj w domu dużej ilości słodyczy, chipsów i tuczących przekąsek. Jeśli masz ochotę na lody lub ciasteczka, kup małą paczkę. Nie przesadzisz nawet wtedy, gdy zjesz całe opakowanie