Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to jest ?

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie mi cos dziewczyny bo bardzo sie stresuje nie wiem czy to w mojej psychice wszystko siedzi i sobie cos wkrecam przez to co czytam na necie. Otoz kochalam sie z facetem dwa dni przed okresem, oczywiście byl to moj pierwszy raz. Mam 23 lat . Oczywiście seks byl z zabezpieczeniem i facet nie kończył we mnie. Okres mam nieregularny i wydluza mi sie o pare dni. Od nie dawna mam dziwne schizy ze jednak do czegos doszlo. Bola mnie jajniki,piersi a takze czestsze oddawanie moczu, lekkie zawroty glowy,ogólne zmeczenie. Dodatkowo dodam ze po tym pierwszy stosunku dostalam jakiegos uczulenia mysle ze od prezerwatywy bo mialam uczucia pieczenia swedzenia i parcia na pecherz az do tej pory. Prosze o jakies konkretne odpowiedzi i nie hejtowania bo ludzie czasem naczytaja sie glupot i wlasnie takie problemy powstaja . Dziekuje z gory za wszystkie odpowiedzj

Gość gość
Zrób sobie test z krwi i będziesz wiedzieć- ale nie ma co stresować się od razu ciążą - dwa dni przed okresem to raczej marne szanse na dni płodne w tym czasie.

Gość gość
czyli nie powinnam żyć w stresie ? Jutro mam umówiona wizyte

Gość gość
Wkręcasz sobie to nie jest mozliwe ;)

Gość gość
czeste oddawanie moczu i pieczenie sa objawami zapelnia ukladu moczowego. kup sobie jakies urofuraginum i pij duzo wody

Gość gość
zauwazylam takze ze moje wejscie do pochwy jest zmniejszone a takze pojawily sie taki sluz jak by to wygladalo na grzybice