Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymagany status studenta a jego brak

Polecane posty

Gość gość

W ofercie pracy wymagany jest status studenta. Ja nim nie jestem, ale oferta pracy bardzo mi się podoba. Czy warto wysłać im swoje CV zaznaczając , że studentem już nie jestem i nuż widelec zaproszą mnie na rozmowę? Czy to raczej niemożliwe?

Gość gość
a co ci szkodzi?

Gość gość
a jesteś miłą dziewczyną?

Gość gość
Nie chcą płacić ZUSU więc i tak cię niezatrudnią

Gość gość
spoko rekrutacja odbywa sie i tak zawsze tak samo leniwiec rekrutujacy najpierw bierzw wieksza polowe z kupki cv i wyrzuca do kosza wychodzac z zalozenia ze ludzie z pechem nie sa mu w pracy potrzebni a pozostale laskawie przeglada pobieznie

Gość gość
zapisz się do jakieś bezpłatnej szkoły policealnej wtedy będziesz miała status studenta a do szkoły i tak nie musisz chodzić

Gość gość
spoko rekrutacja odbywa sie i tak zawsze tak samo leniwiec rekrutujacy najpierw bierzw wieksza polowe z kupki cv i wyrzuca do kosza wychodzac z zalozenia ze ludzie z pechem nie sa mu w pracy potrzebni a pozostale laskawie przeglada pobieznie

Gość gość
zapisz się do jakieś bezpłatnej szkoły policealnej wtedy będziesz miała status studenta a do szkoły i tak nie musisz chodzić

Gość gość

Gość NOVA Centrum Edukacyjne LUBLIN
NOVA Centrum Edukacyjne Oddział Lublin zaprasza do zapisu. Rekrutacja nadal trwa. Ostatnie miejsca w grupach. Posiadamy bezpłatne kierunki w Policealnej Szkole Zawodowej, m.in. Technik Informatyk, Technik Administracji, Technik Rachunkowości, Technik BHP, a także Technik Usług Kosmetycznych. Uwaga!!! Wydajemy zaświadczenia do KRUS, ZUS, a także legitymacje!!! Zapraszamy także na kierunki roczne w Policealnej Szkole Promocji Kadr!! Instruktor Fitness, Specjalista fizjoterapii, Asystent Nauczyciela Przedszkola, Wizażystka/Stylistka i wiele innych! Więcej informacji na stronie www.nova.edu.pl Nasz Adres: Krakowskie Przedmieście 57/3, 20-076 Lublin