Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie górnika nie takie łatwe jak mówią na TVN

Polecane posty

Gość gość

Mój mąz pracuje juz 17 lat na kopalni, nie zarabia dużo - około7-8 tysiecy złotych. Tylko nikt nie zwraca uwagi na to, ze ma ciezka prace, z ktorej przychodzi zmeczony, wiec nie moze dorabiac jak inni. Poza tym przez jego prace i 3 zmiany jak nie moge pracowac, poniewaz mamy dzieci. Ale oczywiscie warszawiacy tego nie widza, nie wiedza, ze to ciezka praca

Gość gość
w tVN nie mówią, że życie górnika jest łatwe, zresztą każdy, nawet średnio rozgarnięty, człowiek zdaje sobie z tego sprawę, więc nie wiem po co ten temat

Gość gość
prowo taaa 7-8 tys chcialabys żeby tyle zarabial . może z 3,5 dostanie do jest dobrze . Mieszkam na Slasku ale już nie mogę słuchac o tych biednych gornikach i ich zonach co się dziecmi zajmują. Nie tylko zony gornikow maja dzieci a do roboty chodza po prostu macie taka mentalność chlop do roboty a zona w domu czeka az z szychyty chop wroci. 90% zon gornikow nie pracuje , a gornik żeby zarobić na dzieci i nieroba zone musi zaperdalac w w soboty i niedziele bo by 2000 tys dostal a to mało na 4 os.

Gość gość
PROWOKACJA!!! Pracuję w kopalni zarabiam netto ok.2500 zł.Może ten Pan pracuje w kopalni złota i coś wynosi "na lewo",bo nie wieżę że zwykłemu górnikowi nasi kochani panujący pozwalają aż tyle zarobić.