Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała czarna_1234

Tabletki anty, przerwa, i brak okresu ?

Polecane posty

Gość Mała czarna_1234

Cześć dziewczyny! Jakis czas zazywałam tabletki anty, miałam bóle głowy, które dokońca nie wiem czym były spowodowane. Otóz Mój lekarz kazał mi zrobić miesięczną przerwę i sprawdzić czy w tym czasie bóle się pojawią, jesli tak to oznaczałoby ze nie ma to zwiazku z tabsami a jesli nie to wiadomo... Pierwszy dzień okresu rozpoczął mi się 7 października ( w tym czasie byłam przy braniu 3 tabletki placebo - białej) . 12 października czyli byłby to 6 dzień cyklu współżyłam z chłopakiem, uzywalismy prezerwatywy , ponieważ wtedy już nie brałam kolejnego opakowania tabletek anty. skończył we mnie, ale gumka (chyba?) nie pekla. .. 23 i24 października miałam śluz chyba płodny, było go sporoooo i normalnie ze mnie leciało. dzień później wieczorem strasznie bolał mnie brzuch, okolice jajników. Skulałam się z bólu. i trwało to może z 5min. Piersi nie mam nabrzmiałych, ale sa lekko powiekszone ale miekkie i brak na nich zyłek. Szyjka macicy położona raczej nisko, twarda, i chyba zamknieta.. Od paru dni mam taki przesiew w brzuchu raz mnie kuje raz nie.Jestem lekko rozdrażniona. I w sumie nie wiem co sie dzieje... generalnie jakos teraz powinnam dostac okres, tak mi się wydaje ? co o tym wszystkim sądzicie?

Gość gość
Mnie to wyglada na hipochondrie. Za duzo sie interesujesz sluzami i szyjkami i za malo wyciagasz logicznych wnioskow: zaszalalas z hormonami, wiec sie nie dziw, ze cos sie spoznia czy boli.