Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ich jara

dlaczego faceci leca na idiotki, ktore ich zdradzaja, oklamuja i bawia sie nimi?

Polecane posty

Gość gość
Pewnie one mają cycki i doope które się podobają partnerom, a może są miłe i umieją ciacha piec?

Gość gość
Ja też tak miałam wszyscy mówili ładna piękne nóżki ma to coś co kręci faceta ,ale wszyscy chcieli tylko na sxs . Kiedy powiedziałam nie to wyzywali od najgorszych Na matę dzieci też nie nadaje się ,bo wygląda jak dama paniusia i na pewno każdy ją miał Śmiałam się czasem bo ta brzydsza mniej zgrabna dała mu to na co on zasłużył tj zdradę brak poszanowania Nie oceniajmy po pozorach ,bo one mylą A tym nie mającym powodzenia mówię głowa do góry i trzymajcie się swych zasad , z czasem traficie na właściwego faceta tak jak ja

Gość beata samotna
Jakos nie zauwazylam by facetom przeszkadzalo dziewicctwo predzzej kobietom przeszkadza bycie prawiczkiem.

Gość gość
bo są szczupłe i mają seksowne tyłki?

Gość gość
Bo sa tez idiotami? podobne przyciaga podobne i tyle

Gość gość
Komentarz nade mna 100% by sie zgadzalo

Gość A 27
hehehe dziewczyny,az sie ciezko tego czyta ;) wiecie w czym jest problem? w was samych! nie w urodzie,biuscie tylko w tym co macie w glowie...chodzi tylko i wylacznie o pewnosc siebie..jesli dziewczyna jest pewna siebie to nawet brzydka ma powodzenie,wiec nie wiem kto tam wczesniej napisal,ze ze faceci nie zwracaja uwagi na dziewczyny,ktore sa brzydkie :/ ja moze brzydka nie jestem,ale plaska jak deska i co? czy to komus przeszkadza? jak do tej pory nie,jestem pewna siebie,wiem czego chce od zycia,mam przede wszystkim dystans do siebie i ogromne poczucie humoru,do tego jestem szczera i zawsze mowie co mysle.... mysle,ze to jest to co zwraca moja osoba uwage facetow,poza tym mam kolegow ktorzy sa naprawde przystojni,a ze jestem smiala to rozmawiam z nimi na wiele tematow,i kilku z nich powiedzialo mi ze nie szuka dziewczyn ktore sa ladne,tylko te ktore sa soba,z ktorymi mozna porozmawiac o wszystkim i o niczym,z ktorymi mozna sie smiac,wyglupiac...a niejednokrotnie zauwazyli,ze wiekszac ladnych dziewczyn jest po prostu pusta,wiec glowa do gory :) zmience nastawienie do samych siebie,a wtedy zacznie zwracac na siebie uwage innych ;)

Gość gość
jak to powiedział mi pewien Włoch: Polacy są fajni ale popełniają jeden zasadniczy błąd - stawiają kobietę na piedestale a to miejsce dla mężczyzny.

Gość gość
dlaczego faceci leca na idiotki, ktore ich zdradzaja, oklamuja i bawia sie nimi? x a są inne?