Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celebrating

drżenie, coś nie tak

Polecane posty

Gość celebrating

objawy po wymiotowaniu: drżenie rąk, uczucie jakby kolana z waty, dziwna pustka odczuwalna - jakby całe ciało drżało, średni wzrok, uczucie ciepła Skąd to się bierze? czy to chodzi o ciśnienie? czy to spowodowane spadkiem ciśnienia? już jakieś 15minut to trwa nadal.. wzięłam się za jedzenie. jestem w trakcie, oczywiście te wypiłam kubek herbaty... to odczuwam często po wymiotowaniu. Zazwyczaj mija po parunastu minutach.. czasem odczuwalne mocniej, a czasem mnie.. Tak, jestem od kilku lat bulimiczką i nie, nie mam nadwagi. Czasem także po zjedzeniu czegoś słodkiego, np. kanapki z nutellą - jest mi strasznie ciepło. także oczy jakby mnie swędzą.

Gość gość
Według mnie to nerwica .

Gość gość
nerwica i brak potasu. Kup sobie potas, wapń i magnez, pomaga na drżenie, na resztę psychiatra.,

Gość gość
Wykonczysz sobie organizm, mam nadzieje, ze sie leczysz na bulimie. Nie rozumiem, dlaczego dziewczyny sie tak glupio odchudzaja, ja mam wage w normie i nie zamierzam sie odchudzac, kiedys schudlam 15 kg i wszyscy koledzy sie mnie pytali, gdzie moja dupa i cycki.. Nie mozna sie wzorowac na modelkach, one maja czesto niedowage, a nawet wychudzenie, zdrowie jest najwazniejsze! 50 kg to moze wazyc nastolatka, dorosla kobieta powinna 60-65 wg mnie...

Gość gość
Nie lepiej jesc wszystkie witaminy i mineraly w produktach i pocwiczyc godzinke zamiast wyrzygiwac jedzenie? Sorry ale jestes psycholka. Dazenie do wygladania jak wieszak z brakiem cyckow, brakiem talii i plaskod***em. Zenada.