Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola1632

STUDNIÓWKA długa czy krótka sukienka ?

Polecane posty

Gość Ola1632

Tak jak w pytaniu , w styczniu mam studniówkę i nie mam pojęcia jaka sukienka więc zbieram głosy hahah :D Ogólnie to marze o długiej dopasowanej sukni , ale nie wiem czy to wygodna opcja .... Nigdy nigdzie nie byłam w długiej sukience i nie mam pojęcia czy to wygodne czy co :)

Gość gość
długa, w mini to na dyskotekę można iśc

Gość gość
wiekszosc ma krotkie

Gość gość
bo teraz takie czasy, że dziewczyny za grosz klasy nie mają i świeca pipami na studniówkach, elegancka kobieta wie jak się ubrać stosownie do okazji

Gość gość
Nie no bardzo ładna pupa. :DD Mam podobny problem co autorka rok temu. :) Tyle że ja jestem niska. :c PS Kobieta elegancko i wytwornie może wyglądać też w czarnej midi, także no. :)

Krótka, ale bez przesady. Studniówka to alkohol, kamery, fotografowie i nauczyciele wiec raczej nie chciałabyś świecić tyłkiem na filmie bądź zdjęciach z imprezy :P niestety mojej przyjaciółce trafiło się takie coś dwa lata temu więc ma czego żałować. Z drugiej strony nie bierz jakiejś wyjątkowo długiej bo takich się nanosisz w przyszłości jeszcze sporo. szukaj czegoś pośredniego. No ale nie zapominaj o wygodzie i patrz też na to w czym będziesz czuć się dobrze i pięknie ;)

Gość gość
tylko krótka