Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna___

Facet nie ma odwagi przyznać że mu się nie podobam

Polecane posty

Gość beznadziejna___

Piep/rzony tchórz.

Gość gość
Skad wiesz skoro Ci o tym nie powiedzial?

Gość beznadziejna___
Poznaliśmy się przez internet. Wysłaliśmy sobie aktualne realistyczne foty. Zapewniał, że mu się spodobałam. Przed spotkaniem był milutki, po spotkaniu już niekoniecznie, ale jakiś kontakt niby mamy (głównie dzięki mnie). Mam tego dość. Chcę, żeby mi napisał, że mu się nie podobam i będzie po wszystkim. Nie cierpię tej je/b/anej niepewności, tej cholernej bezsensownej nadziei.

Gość beznadziejna___
bo w ogóle mu do mnie nie staje. nie przejawia zadnej inicjatywy. zero pożądania przychodzi do mnie jesteśmy sami a on chce ze mną grać w warcaby chińczyka ostatnio bierki przyniósl

Gość beznadziejna___
Podszywie, daruj sobie.

Gość gość
Moze jestes ładna ele pysk masz niewyparzony,to moze odstraszyc normalnego faceta:-) . Ja lubie takie wulgare suki jak ty, moge ci zyć zerznąć:-) . Łachy nierob.

Gość gość
Moze gra niedostepnego, bo mu sie spodobalas? :) Olej go, idz na randke z kims innym.

Gość beznadziejna___
Już za późno. Napisałam mu chyba z 5 sms'ów z gorzkimi żalami. Nie mogłam się powstrzymać, dusić tego w sobie. Nie odpisuje. On mi się niestety spodobał i to bardzo. Tym bardziej boli jego odrzucenie. No cóż, takie życie. Podszyw śmieszny, muszę to przyznać.

Gość beznadziejna___
Napisał, że może być seks. Oczywiście pominął grzecznie fakt, że mu się nie podobam. Nie podobam się facetowi, ale seks może być. Czaicie?