Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4412mary4412

zbyt szybko się angażuje

Polecane posty

Gość 4412mary4412

Rozstalam sie z facetem około miesiąca temu. Poznałam kogos nowego niedawno znamy sie hmm ze 2 lata i pol rroku ale rzadko mielismy kontakt wirtualny kiedys czesto potem sie urwalo spotkalismy sie pierwszy raz jakis rok temu i tez mielismy rzadko kontakt ale ostatnio zaprosil mnie na kawe i spotkalismy sie drugi raz w życiu no ale juz bardziej rozmawialismy bo bylismy sami no i wczoraj byl trzeci raz i drugi raz sam na sam i wypilismy sobie kilka lampek wina i tak fajnie nam bylo byl mily czarujacy patrzyl mi w oczy czesto dal buziaka w czolo i ogolnie pocalowal i poczulam sie na prawde fajnie ale zaczynam sie ze zaczynam sie angazowac i lapie sie ze o nim zaczynam czesto myslec i tesknic jutro pewnie tez sie spotkamy ale nie wiem czy z nim porozmawiac ze zaczynam sie angazowac i czy mysli o mnie powaznie czy nie zaczynac tego tematu, boje sie odzucenia boje sie ze moge go sploszyc ja mam dziecko i jestem sama on jest zupelnie wolny i jest ode mnie o 6 lat starszy ale boje sie ze on mnie traktuje tylko jako kolezanke kurde nie wiem co mam myslec :( :( :(

Gość gość
wiesz moze co to sa znaki interpunkcyjne ?

Gość 4412mary4412
Wiem ale pisze ma telefonie i ciezko jest z nimi. Dziekuje Ktos cos sie wypopwoe na ten temat?