Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trafiłam wreszcie dobry rozmiar stanika w second handzie ROZMIAR

Polecane posty

Gość gość

W domu na metce odczytałam rozmiar, 34AAA/70AAA, żeby było śmiesznie nazwa firmy: Little Women. Mam 30 lat.

Gość gość
Po co ci stanik?

Gość gość
Majtki też tam kupujesz?

Gość gość
:D

Gość gość
właśnie po co ci w ogóle stanik?

Gość gość
Żeby mi sutki nie prześwitywały oraz dlatego, że nawet takie maleństwa cierpią gdy zbiega się po schodach. Majtek i butów- nie, poza tym wszystko mam z SH.

Gość gość
Piszę o tym z pewną dumą- żeby nie było. Od jakiś 16 lat miałam straszny kompleks. A teraz coraz bardziej uwielbiam moje maleńkie piersi :P

Gość gość
Stanik ze sklepu z używaną odzieżą :D:D To oblicze Polskiej biedy :classic_cool:

Gość gość
A co jest złego w kupowaniu używanych ubrań? Nie ubieram się tam dlatego, że nie mam kasy ale bardziej z przekonań. Poza tym można tam znaleźć dużo lepsze rzeczy niż w sieciówkach.

Gość gość
Pewnie nic złego . Tak samo jak w używanych tamponach i używanym papierem toaletowym :classic_cool:

Gość gość
majtki też tam kupujesz?

Gość gość
Już odpowiedziałem- majtek nie. Gratuluję Wam serdecznie, jeśli z piersi leci Wam jakaś wydzielina. Nie uważam, żeby stanik był tym samym co tampon, majtki czy papier toaletowy.

Gość gość
a ja nie kupiłabym w lumpeksie stanika, majtek czy butów żebym dostała grzybicy czy nie wiadomo czego, ogólnie to nie kupuje w lumpeksie bo brzydzą mnie używane ubrania ciężko też tam cos ciekawego wygrzebać, kiedyś miałam kilka takich ubrań ale trzeba by było stać już przy drzwiach jak jest dostawa, straszne tam bydło sie przewala, mało sie nie pobiją o te szmaty :o

Gość gość
Dziwię sie jak można kupować coś używanego . Nawet samochód . Ja bym się brzydziła siedzieć w aucie w fotelach wypierdzianych przez jakiegoś bauera i jego Helge :D Tak Cebulaczki :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Gratuluję postawy, dzięki Tobie produkujemy coraz to więcej i coraz to bardziej tak bardzo potrzebnych rzeczy! Konsumpcjonizm rośnie w siłę!

Gość gość
Cieszy Cie kupowanie stanika made in China po zmarłej osobie albo po niemce której cycki urosły ?

Gość gość
No tak, ale jakie znaczenie ma przyszłość naszej planety! Dużo bardziej istotne być pierwszym właścicielem wszelkich dóbr materialnych!

Gość gość
Kup sobie skarpetki w second handzie .

Gość gość
Szczerze mówiąc mam wyj****e na to co o mnie myślicie, możecie nazywać mnie cebulakiem, naprawdę mi to wisi. Większość rzeczy które kupuję w SH zapewne pochodzi z szaf dziewczyn które wiodą podobny do Was, konsumpcyjny styl życia. Wydają kasę, żeby poczuć się lepiej- nie dlatego, że potrzebują tych ubrań. A potem wyrzucają/sprzedają/oddają ubrania nie zniszczone, często jeszcze z metkami.

Gość gość
Jestem dumna z tego, że dzięki temu wspieram naszą drogą Matkę Ziemię. Nie narażam jej na dalsze cierpienia związane z zaśmiecaniem, a zużywam rzeczy które nadal nadają się do użytku. Oszczędzam pieniądze a i wyglądam oryginalnie.

Gość gość
A często z ich wydzielinami + sperma ich partnerów gratis :classic_cool:

Gość gość
gość dziś jakie wydzieliny cieknął Ci z piersi?? Naprawdę nie rozumiem..

Gość gość
Moja ciotka kuzynowi kupowała majtki w lumpie mimo, że kasy im nie brakowało. Nie rozumiałem tego i brzydziło mnie to. Nie wiem czym się autorka chwali. Teraz Zima idzie więc pewnie będzie polowała na czapki z jak najmniejszą ilością łupieżu od środka...

Gość gość
wyglądasz oryginalnie ale nie modnie :classic_cool: u nas nie ma takiej mody jak za granicą i ktoś ubrany w lumpie wygląda dziwacznie bo u nas takich ubrań nie ma

Gość gość
W ogóle się nie przejmuj, odezwały się, wielkie panny. Ja też szybciej kupię coś w dobrym vintage shopie (czyli powiedzmy sobie szczerze - second handzie ;)) niż np. w g*******ej jakości ubrania w H&M. W sieciówkach są straszne szmatki, a w niektórych second handach są naprawdę super jakościowo rzeczy. A ja rozmiar stanika też dobrałam idealnie po kilku latach noszenia złego stanika. Mam 65 D :) (biust wizualnie wygląda na B)

Gość gość
Czym jest dla Ciebie moda drogi gość dziś ? Jeśli kupowaniem ubrań w sieciówkach to naprawdę mi Ciebie szkoda.. Mój zawód jest ściśle związany ze sztuką- nawet nie wiesz ile komplementów otrzymałam od osób spotkanych w pracy które nie tyle znają się na modzie co same je kreują. I nie wydaje mi się, żebym czym się chwaliła. Śmieję się trochę z rozmiaru moich piersi a właściwie rozmiaru zakupionego stanika :D

Gość gość
No to fajnietylko die cieszyc, ze kupulas nareszcie właściwy rozmiar i ze się fajnie ubierasz. Ale w Polsce cie nie zrozumieja, bo króluj***azarowy glamour :-)

Gość gość
Czym jest dla Ciebie moda drogi gość dziś ? Jeśli kupowaniem ubrań w sieciówkach to naprawdę mi Ciebie szkoda.. Mój zawód jest ściśle związany ze sztuką- nawet nie wiesz ile komplementów otrzymałam od osób spotkanych w pracy które nie tyle znają się na modzie co same je kreują. I nie wydaje mi się, żebym czym się chwaliła. Śmieję się trochę z rozmiaru moich piersi a właściwie rozmiaru zakupionego stanika smiech.gif x wszystkich ci żal, a mi żal ciebie że musisz kupować używane staniki