Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Portal randkowy, czy warto?

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie, że warto założyć konto na portalu randkowym? Nie, uważacie, że to taki akt desperacji? Skąd pewność, że to prawdziwe osoby, a nie ktoś podszywający się pod nie? Jestem studentem i chciałbym poznać gdzieś wartościową dziewczynę, ale nie chce mi się wierzyć, aby portal randkowy (badoo, sympatia itp.) był dobrym pomysłem. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Ktoś doradzi? hmm?

Gość gość
Ktokolwiek?

Gość gość
Miał ktoś z Was jakieś doświadczenia z tego typu portalem? Zwłaszcza badoo?

Sympatia to jest portalem randkowym typowym , a badoo randkowym do seksu. wszystko zdarzyc się moze , nawet gdzieś czytałem opowieść takiego jednego , co nie swoje fotki wysłałał . A dziewczyna z która pisał, okazała sie facetem, co wysłał fotki swojej byłej ...

Gość gość
Aha czyli badoo jest oficjalnie do seks-randek? Hmm z jednej strony całkiem ok, ale ja nie szukam dziewczyny na jedną przygodę czyli raczej odpada. A na sympatii można znaleźć dziewczyny w przedziale wiekowym 18-20? Czy tam większość użytkowników to 20+?

Gość gość
Pierwsze słyszę, że badoo jest portalem erotycznym :D Też jestem studentką i mam tam konto, zdarzało mi się nawet poznawać wartościowych chłopaków, niestety nic z tego nie wyszło i jestem singielką. Ale każdy sposób może być dobry. Próbuj autorze, powodzenia.