Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z zaśnięciem

Polecane posty

Gość gość

witam od kilku lat mam problem z zaśnięciem, kłade się do łóżeczka i leże tak jak kłoda i nim zasnę mija ok 2 godzin, mój cłopak jak sie kładzie to zasypia w ciągo 5 minut. od ok 2 miesięcy pracuje do 22 i mimo zmęczenia nie mogę zasnąć, w czym problem może tkwić, mam 21 lat

Gość gość
dodam jeszcze że jak wstaje rano czuje się jak bym była pijana, i czuje sie źle, słabo

Gość gość
up

Gość gość
Może jesteś w ciąży? Ja na początku ciąży miałam trudnosci z zasypianiem.

Gość gość
Jesten zwolenniczką pomagaczy. Po paru ostrych jazdach po braku snu KOSZMAR mam dwa. Stilnox jak ktoś nie może zasnąć, Imovane dla zaburzonych faz snu, czyli działa do rana

Gość gość
up

Gość gość
nie chcę brać tabletek bo po nich bede otumaniona rano a i tak jestem, w ciąży nie jestem bo od kilku lat tak mam

Gość gość
up

Gość gość
Hej1 mialam tak samo ale nie poszlam do lekarza po leki, raz ze uzalezniaja-nie fizycznie a psychicznie bo jak sie skoncza to z niepokoju ze ci pomagaly a ich nie ma w ogole nie zasniesz. Polecam LABOFARM 25 tabletek ok 6 zl sa w aptekach i zielarskich...nie uzalezniaja...bierzesz 2 przed snem-pol godziny i czujesz rozluznienie, potem do rana spisz, ja nie mam snow ale czuje sie wypoczeta, nie mam rano problemow nawet powiem ze wiecej energii jak po dobrze przespanej nocy...one dzialaja tak 3 h...potem juz nie-organizm wprowadzony w sen sam sobie radzi....tabletki nie uzalezniaja, ja kupuje 60 za jakieś18 zl i mam na ponad miesiac...

Gość gość
Kiedyś przez kilka tygodni miałam problemy z zaśnięciem. Lekarz przepisał mi Stilnox. Pierwszego dnia wzięłam całą tabletkę i od razu sen. Od kolejnej nocy brałam po połowie. Po skończeniu opakowania problemów z zaśnięciem już nie miałam przez ponad rok. Stilnox nie otumania, trzeba spać 7-8 godzin i rano człowiek wstaje wyspany i wypoczety.

Gość Klaudia Kownacka
Może czymś się stresujesz, albo coś przykrego ostatnio Cię dotknęło? U mnie takie rzeczy zawsze skutkują problemami ze snem, ale staram się z tym walczyć. Przede wszystkim nie jem po 18, a kolacyjka zawsze lekka, do tego długi spacer nawet jak jest zimno, potem gorąca kąpiel i forsen z melatoniną. Działa to niezawodnie. Rano budzę się ok.6 jem śniadanie i do pracy. Żadnego otępiania, ani problemów z koncentracją. Może to pomoże:) Pozdrawiam:)