Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszyscy uwazaja, ze sw. Anna Przybylska zmarla mlodo?

Polecane posty

Gość gość

Pytam sie calkiem powaznie. Ania miala 35 lat, byla dojrzala kobieta w srednim wieku. A tu na kazdym kroku czytam, ze zmarla tak mlodo. Nie rozumiem tego!

Gość gość
to twoja matka mogła umrzeć w tym wieku,skoro to dla ciebie dojrzały wiek,miała małe dzieci,chciałbyś zostac sam?

Gość gość
glupie pytanie Autorze/Autorko. Wiek 30 kilka lat to dobry wiek na smierc? skoro traz srednia oczekiwana dlugosc zycia kobiet to 80 lat, to mozna powiedziec, ze przybylska zmarla prawie 50 lat za wczesnie. Osierocila male dzieci

Ona zmarla mlodo biorac pod uwage statystyki dla Polski, gdzie sredni wiek zycia kobiety wynosi cos chyba ponad 70 lat. Druga rzecz, ze w PL nie potrafia leczyc nowotworow - laduja w chorego czlowieka za to duzo chemioterapii, oczywiscie nie z kazdym nowotworem mozna zyc, ale jak sie spojrzy na statystyki w Niemczech (nie mowiax juz o Szwajcarii) to niestety wypada to smutno. W krajach anglosaskich z kolei profilkatyka bardzo szybko wylapuje np. raka szyjski macicy i smiertelnosc jest tam bardzo niska z tego powodu. Nie bylam fanka Anny Przybylskiej ani filmow z jej udzialem. Ja tez nie wiem - ale liczne ciaze (aktorka sama przynala sie chyba do 5-ciu) nie wydaje mi sie zeby wzmacnialy organizm kobiety;( Oczywiscie wspolczuje Jej bliskim i pamietam ze byla przepiekna a przede wszystkim szalenie sympatyczna.

Gość gość
no i świenta była a nawet nadal jest

Gość gość
Dojrzała ale jeszcze nie w średnim, choć prawie

Gość prawictwo pospolite 125
To nie jest taki zly wiek na smierc .. Znacznie gorzej jak czlowiek umiera mają 14 lat niż 35 lat. Uwierz mi.

Pomijajac wypadki to zarowno smierc 35-latki czy 14-latki, czy 25-latka jest smiercia przedwczesna.... nie ma sie co oszukiwac. Naprawde medycyna spokojnie nam moze w niektorych panstwach zapewnic/dosprowadzc do starosci 80+

Gość gość
była młodą kobietą o wiele za młodą by umierać wiek dojrzały to 50+ tak jak ROR napisała, oczekiwana długość życia kobiet w Polsce to 80 lat

Gość gość
zycze ci autorze-autorko abys zmarl/la w dojrzalym srednim wieku takim jak Pani Przybylska Amen

Gość gość
no ludzie nie jedzą warzyw i owoców i dla tego umieraja na raka a jak jedza to gotowane martwe jedzenie

Gość gość
Moze i tak calkiem loda nie byla, ja mam 42 to moze mi sie wydaje ze mlodo a ze miala male dzieci to jej wybotr, i calkiem nieodpowiedzialny, bo jednak trzecia ciza mogla przyspieszyc rozwoj raka. Wiem bo moja ciocia w wieku 39 lat zmarla na raka i lekarz powiedzial, ze ciaza go przyspieszyla.

Gość gość
Ale chyba Przybylska sie zdrowo odzywiala co uwazacie? W jakims wywiadzie czytalam ze ona lubi spedzac czasami czas sama , ze dobre winko wypije, ze lubi tunczyka i kukurydze z puszki. Czy ona palila?

"a ze miala male dzieci to jej wybotr, i calkiem nieodpowiedzialny, bo jednak trzecia ciza mogla przyspieszyc rozwoj raka. Wiem bo moja ciocia w wieku 39 lat zmarla na raka i lekarz powiedzial, ze ciaza go przyspieszyla" xx tez mi to przeszlo przez mysl, ale nigdy nie slyszalam zadnej opinii lekarskiej w tym temacie. Natomiast duzo bardziej przerazala mnie decyzja Agaty Mroz ktora wiedzac ze jest bardzo chora zdecydowala sie na dziecko - zapene liczac sie z tym ze bedzie ono pol-sierota;/ Czasem nie rozumiem dlaczego to o ludziach bezdzietnych mowi sie ze sa egositami....

"Ale chyba Przybylska sie zdrowo odzywiala co uwazacie? W jakims wywiadzie czytalam ze ona lubi spedzac czasami czas sama , ze dobre winko wypije, ze lubi tunczyka i kukurydze z puszki. Czy ona palila?" xxx Nie wiem jak AP sie odzywiala i nie bardzo wypada to teraz roztrzasac - natoamist w ktoryms wywiadzie mowila, ze jej ojciec zmarl (chyba dosc mlodo) na raka i ze sie wystraszyla - dlatego chciala miec szybko dziecko zeby 'zdazyc'. Niestety mowila tez ze najbardziej sie boi - ze jakby Jej zabraklo i umrla przedwczesnie to jej dzieci juz nigdy nie beda tymi samymi beztroskimi dziecmi.... Ale moze juz dajmy spokoj - bo cala historia jest ogolnie smutna, hm?

Gość gość
Ja jestem o tym przekonana, ze ta ciaza jej zaszkodzila a najgorsze ze ona w wywiadach mowilam o tym , ze to wpadka i przypadek. Ja sporo ostatnio czytalam na jej temat i troche jednak sie rozczarowałam, bo ona byla lekkomyslna. Byla w ciazy 5 razy , dwa razy poronila. Poza tym guza zdiagnozowano w 2013 a przeciez guz nei rosnie rok , ona juz go miala od jakiegos czasu , zresztą widać jaka byla chudziutka w 2012 czy 2011. Kiedys miala pulchna buzie http://m.se.pl/rozrywka/plotki/anna-przybylska-wraca-do-pracy-zabiera-dziecko-na-plan_192366.html

Gość gość
Jest to smutna historia, bo ona byla bardzo sympatyczna, ale czasami trzeba cos porozważac. Jej ojciec byl po 50 tce to ona i tak bez sensu sie na dziecko zdecydowla trzecie przed 40 stka chyba tez lubila drinkowac, bo na balach bywala , ale kto z nas nie lubi

"gość dziś Ja jestem o tym przekonana, ze ta ciaza jej zaszkodzila a najgorsze ze ona w wywiadach mowilam o tym , ze to wpadka i przypadek" xxx to ze to byla wpadka to sama o tym mowila. Ale Ty nie mozesz byc o niczym przekonana bo nie widzialas Jej karty chorobowej i podejrzewam ze nie ejstes lekarzem - mysle ze niepotrzebnie ekscytujesz sie historiami ktore juz nie maja znaczenia bo sie zakonczyly i to obcych osob;/

Gość gość
Co za pytanie.. umrzeć młodo to nie znaczy to samo, co umrzeć, kiedy jest się młodym tylko umrzeć w wieku innym niż podeszły - z natury człowiek zdrowy umiera zbliżając się do setki - 80-90 lat, więc jak ktoś umarł czterdzieści lat wcześniej no to rzeczywiście umarł "młodo"

Gość gość
szkoda jednak kobiety, moze gdyby jej decyzje byly bardziej przemyslane to by bylaszczesliwsza no i przeciez dzieci tez szkoda bo zostaly bez matki

Gość gość
We Francji? No to zes trafila, tu nawet nie wyleczyliby cie porzadnie- miala bardzo zly rodzaj nowotworu, ale ja sie zastanawiam dlaczego? Bo picie, palenie i zle odzywanie temu sprzyja a ciaza niestety tez nie jest tu obojetna http://www.benc.pl/czytelnia/670/nowotwor-a-ciaza/

Gość gość
bo była młoda

Gość gość
nie wiem po co jej bylo to trzecie dziecko. miała dwoje i to w dodatku różnej płci, wiec powinno jej to wystarczyc.

Gość Była młoda ale świętą jej
jeszcze nie ogłoszono :O No bez jaj

Gość gość
Pooglądałam zdjęcia w necie. Faktycznie była zgrabna ale pełna, a w 2011 już chuda i niezdrowa cera

Gość gość
no w przychodni to zlekceważyli

Gość gość
no wlasnie , gdyby diagnostyka byla poradna to by ludzie tak czesto nie umierali rezonans obowiazko raz do roku i markery nowotworowe