Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie dla ładniejszej

Polecane posty

Gość gość

miałam nadzieję ,że chociaż jest brzydsza,ale znalazłam ją na fb i niestety :( do tego jest bardziej wykształcona i widzę po wpisach że ma poczucie humoru,jest lubiana i ma twarz Anioła,a ja? ja!nie jestem brzydka ale mój typ urody zupełnie inny,mocne rysy twarzy ,inny kolor oczu,,,czy facet wybiera inną bo jest jej przeciwieństwem??? po 3 latach tak mnie urządził,jestem załamana ,spaliłam już 2 paczki papierosów,napiszcie proszę coś mądrego ,,dlaczego tak się dzieje,jeszcze nie dawno zapewniał ,że jestem jego ideałem ,chce być ze mną do końca życia,plany na przyszłość i nagle buum!!!ktoś kto tyle obiecywał ,mówił że nie zrani,że jestem wszystkim co najlepsze w jego życiu,nie wierzący w to że go w ogóle chce,bo jestem taka wspaniała,,,ach,,,nie daje rady

Gość gość
Pomylił się chłopak :p

Gość gość
Byłaś jego żoną??? nie!!! więc co ryczysz tu,zostawić to można żonę a ty byłaś nikim dla niego do tego kolejną idiotką która wierzy w taką cyganerię,opisujesz tu stare teksty facetów,którzy w ten sposób chcą zmylić kobiety i planują wkrótce zostawić,żyję na tym świecie długo i 4 pajaców gadało mi te same teksty co ten gość tobie,głupia jesteś i tyle,I nie myśl o kimś kto twój nigdy nie był.Nie był mężem więc niczego nie zostawił i tyle.

Gość gość
To swinia:-(. Ja cie pociesze,przyjdziesz domię?:-)

Gość gość
Wiadomo że dla brzydszej by cię nie zostawił co sądzisz? taka głupia jesteś?Nikt nie wymienia mercedesa na fiata

Gość gość
Byłam z facetem prawie 2 lata. Poznałam go z moją przyjaciółką, wszystko było ok. Ona go lubiła, ale nic specjalnego. Za to cały czas miałam wrażenie, że ona mu się podoba, że z nią flirtuje. Ale on zaprzeczał, więc nie robiłam z tego wielkiego problemu. Przez większość czasu układało się nam świetnie, ale ostatnie miesiące nie były ciekawe.... No i on powiedział, że chce przerwy, że musi odpocząć. Zgodziłam się. Byłam pewna, że jeszcze będziemy razem, w końcu się kochaliśmy. Spotykałam się częściej z przyjaciółką, rozmawiałam z nią o moich problemach, ona zapewniała, że się jeszcze zejdziemy: przecież tak bardzo się kochacie! Minęły jakieś 2 tygodnie od naszego rozstania. Dowiadywałam się, że mój były bardzo często spotyka się z moją przyjaciółką. Ale twierdzili, że to tylko na gruncie przyjacielskim. Nie czułam w niej zagrożenia, bardzo jej ufałam. Ale zaczęłam zauważać, że on już chyba nic do mnie nie czuje. Wtedy spotkałam się z nią. Rozmawiałyśmy długo. Ona mówiła, że przyjaźń jest dla niej najważniejsza, że nigdy by mi czegoś takiego nie zrobiła, że są rzeczy ważne i ważniejsze.... Po czym tydzień później byli już razem. Nie wiedziałam co mam zrobić. Zycie runęło mi w jednej chwili… straciłam przyjaciółkę i faceta którego kochałam. Z pomocą przyszedł mi rytualista perun72@interia.pl u którego zamówiłam urok miłosny. Zadziałało. Po kolejnych 2 miesiącach facet znowu był ze mną, a „przyjaciółka” boi się do teraz spojrzeć mi w oczy. Czuję że odzyskałam twarz.

Gość gość
Niektórzy wolą Fiata. TE nie psują się jak dzisiejsze Mercedesy.

Gość gość
co ty nie powiesz. ze mnie mechanik sie smial jak kupilam uzywanego fiata bravo. i po czasie zrozumialam czemu. tyle kasy w jego remonty weszl0...