Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnesona

Czy jeżeli czujemy do kogoś chemię czy ta osoba też do nas ją czuje?

Polecane posty

Gość gość
potwierdzam że czują :P ale do kogoś innego :)

Gość gość
Chemia to nie jest dopasowanie charakterologiczne tylko pociąg fizyczny, inaczej to ujmując.

Gość gość
Chemia niekoniecznie musi wiązać się z pociągiem fizycznym. Może to być zwykłe porozumienie, tzw. nadawanie na tych samych falach.

Gość gość
wystarczy poczytac ksiazke na temat roznic postrzegania swiata przez kobiete ,mena znajdziesz odp

Gość gość
ja nie mogę iść naprzód; tkwię w miejscu przez to uczucie i nie mogę już sobie dać z tym rady; x nie da sie tkwić w miejscu,owszem "tkwię" w uczuciu ale życie idzie do przodu a ja z nim.. "chemia"ja myślę że to nie tylko pociąg fizyczny,to elektryzujący eliksir,który odurza,chce się tą osobę chłonąć na wiele sposobów,,nie tylko czuć bliskość ,słowa też są ważne ...

Gość gość
pociąg fizyczny to coś innego niż chemia,chemia dotyczy generalnie bardziej relacji międzyludzkich niż tylko damsko męskich,to jest coś co sprawia,że jedna osoba irytuje cię samą swoją obecnością,a inną lubisz ( w najgorszym razie masz e d***e)

Gość gość
Moja ex chyba była świetną aktorką, albo ja byłem głupi. Wydawało mi się, że jest ta chemia, były wszystkie objawy. Wydawało mi się, że tak bardzo nas do siebie ciągnie. Nic takiego mocnego wcześniej nie przeżyłem. Usłyszałem też tyle pięknych słów smsy trzymałem jak jakąś świętość. Te wszystkie deklaracje miłości. Zaczęła mnie odpychać. I zostawiła mnie, poprostu. Moje zaskoczenie ból, był nie do opisania. Czyli ta chemia może być jednostronna. Ktoś może jeszcze podkręcić ten stan i np zostawić tak jak mnie. Ja już nie daję się ponieść chemii, fascynacji, nic nie trwa wiecznie, ludzie też kłamią jak z nut. Teraz na chłodno, kiedyś jak czułem tą chemię to szczerzyłem się jak szczerbaty na suchary. Teraz kiedy to czuję to uśmiech znika, poważnieję, włącza się taki wewnętrzny alarm. Na spokojnie, coś na zasadzie, no proszę, co my tu mamy hehe. Kobiety są podłe naprawdę bardzo podłe, więc trzeba być ostrożnym. Rozumiem, że ktoś nie chce z kimś być, ale po co te wielkie deklaracje o miłości itd. Teraz jestem z kimś z kim nie czuję, aż takiej chemii. I jest o wiele bezpieczniej, nie padły żadne wielkie słowa, ale lubimy być razem.

Gość gość
Nie sądzę, bo magnetyzmu ani nie można ukryć, ani nie można udawać. Twój organizm, psychika reaguje tak na 2 osobę, jak na by była brakującą częścią ciebie, twoim dopełnieniem.

Gość gość
W pełni się z Tobą zgadzam, od momentu "Ja już nie daję się ponieść chemii, (...)" choć jestem kobietą, ale też pojawia się coś na kształt ironii, krzywego uśmiechu "oho co my to mamy" i również nie idę za chemią tylko robię w tył zwrot, może nie dosłownie, tylko sobie obserwuję i cynicznie się z tego śmieję. Zapala się czerwona lampka. Myślę żeby związać się z kimś kto do mnie poczuję te głupią chemię, to ogłupienie, ja go nie będę kochać ale musi choć trochę mnie pociągać fiz.

Gość szarik na 102
Wasze wyrachowanie jest jak chemiczne pranie!!! Waszmość panie,topicie się we własnej pianie. Na życie sposób...nawijanie. Kto przeżył ten wie chyba,że nie...wtedy stosuje wybielacze! Macie odpowiedż,skąd biorą się *****cze.

Gość gość
Szarik, mordo, tęskniłam za Tobą

Gość szarik na 102
Temat tęsknoty,jest w temacie "Tęsknota". Dzięki za głaskanie,lecz nasuwa się pytanie. Jest pytanie,jest zadanie,takie sobie szare zdanie. Czy odpowiesz na pytanie?

Gość uległy chłopak
nie!,bardziej mieszanka podniecenia z zawstydzeniem :)

Gość gość
co się stanie gdy odpowiem na nie nie wychodzi mi rymowanie czyz nie?

Gość uległy chłopak
Oj sory,zle zrozumiałem temat.Nie,absolutnie nie!,to, że ktoś mi sie spodoba nie znaczy, że ja mu sie spodobam :)

Gość szarik na 102
Uległy,zmień podpaskę,bo na majtkach znajdziesz draskę...

Gość gość
Życie uczucioweCzy jeżeli czujemy do kogoś chemię czy ta osoba też do nas ją czuje? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Czy jeżeli czujemy do kogoś chemię czy ta osoba też do nas ją czuje? Poprzednie 1 2 Następne gość dziś Chemia to nie jest dopasowanie charakterologiczne tylko pociąg fizyczny, inaczej to ujmując. gość dziś Chemia niekoniecznie musi wiązać się z pociągiem fizycznym. Może to być zwykłe porozumienie, tzw. nadawanie na tych samych falach. gość dziś wystarczy poczytac ksiazke na temat roznic postrzegania swiata przez kobiete ,mena znajdziesz odp gość dziś ja nie mogę iść naprzód; tkwię w miejscu przez to uczucie i nie mogę już sobie dać z tym rady; x nie da sie tkwić w miejscu,owszem "tkwię" w uczuciu ale życie idzie do przodu a ja z nim.. "chemia"ja myślę że to nie tylko pociąg fizyczny,to elektryzujący eliksir,który odurza,chce się tą osobę chłonąć na wiele sposobów,,nie tylko czuć bliskość ,słowa też są ważne ... gość dziś pociąg fizyczny to coś innego niż chemia,chemia dotyczy generalnie bardziej relacji międzyludzkich niż tylko damsko męskich,to jest coś co sprawia,że jedna osoba irytuje cię samą swoją obecnością,a inną lubisz ( w najgorszym razie masz e d***e) gość dziś Moja ex chyba była świetną aktorką, albo ja byłem głupi. Wydawało mi się, że jest ta chemia, były wszystkie objawy. Wydawało mi się, że tak bardzo nas do siebie ciągnie. Nic takiego mocnego wcześniej nie przeżyłem. Usłyszałem też tyle pięknych słów smsy trzymałem jak jakąś świętość. Te wszystkie deklaracje miłości. Zaczęła mnie odpychać. I zostawiła mnie, poprostu. Moje zaskoczenie ból, był nie do opisania. Czyli ta chemia może być jednostronna. Ktoś może jeszcze podkręcić ten stan i np zostawić tak jak mnie. Ja już nie daję się ponieść chemii, fascynacji, nic nie trwa wiecznie, ludzie też kłamią jak z nut. Teraz na chłodno, kiedyś jak czułem tą chemię to szczerzyłem się jak szczerbaty na suchary. Teraz kiedy to czuję to uśmiech znika, poważnieję, włącza się taki wewnętrzny alarm. Na spokojnie, coś na zasadzie, no proszę, co my tu mamy hehe. Kobiety są podłe naprawdę bardzo podłe, więc trzeba być ostrożnym. Rozumiem, że ktoś nie chce z kimś być, ale po co te wielkie deklaracje o miłości itd. Teraz jestem z kimś z kim nie czuję, aż takiej chemii. I jest o wiele bezpieczniej, nie padły żadne wielkie słowa, ale lubimy być razem. gość dziś Nie sądzę, bo magnetyzmu ani nie można ukryć, ani nie można udawać. Twój organizm, psychika reaguje tak na 2 osobę, jak na by była brakującą częścią ciebie, twoim dopełnieniem. gość dziś W pełni się z Tobą zgadzam, od momentu "Ja już nie daję się ponieść chemii, (...)" choć jestem kobietą, ale też pojawia się coś na kształt ironii, krzywego uśmiechu "oho co my to mamy" i również nie idę za chemią tylko robię w tył zwrot, może nie dosłownie, tylko sobie obserwuję i cynicznie się z tego śmieję. Zapala się czerwona lampka. Myślę żeby związać się z kimś kto do mnie poczuję te głupią chemię, to ogłupienie, ja go nie będę kochać ale musi choć trochę mnie pociągać fiz. szarik na 102 dziś Wasze wyrachowanie jest jak chemiczne pranie!!! Waszmość panie,topicie się we własnej pianie. Na życie sposób...nawijanie. Kto przeżył ten wie chyba,że nie...wtedy stosuje wybielacze! Macie odpowiedż,skąd biorą się *****cze. gość dziś Szarik, mordo, tęskniłam za Tobą szarik na 102 dziś Temat tęsknoty,jest w temacie "Tęsknota". Dzięki za głaskanie,lecz nasuwa się pytanie. Jest pytanie,jest zadanie,takie sobie szare zdanie. Czy odpowiesz na pytanie? uległy chłopak dziś nie!,bardziej miesza

Gość uległy chłopak
a czy ja na kobiete wyglądam szariku ? :P jestem 100 % męskim osobnikiem :) niech cie pozory nie zmylą :)

Gość szarik na 102
Dobra,jak żeś nie ona,to zmień tampona/

Gość gość
Dlaczego niektórzy kopiują wypowiedzi z tematu i wklejają jako własną wypowiedź? Czy może mi ktoś wytłumaczyć? :O

Gość gość
debilu/ko dlatego ze tematy sa popieprzone i nie zasługują na publike i na dialog! bo nie są wart

Gość gość
Czyli jak ktoś uważa że temat jest popieprzony to robi kopiuj/wklej? pytam bo zauwazyłam to na wielu tematach I kim ty jesteś żeby zwracać się do mnie w ten sposób? pewnie gimbaza, albo jakieś emo czyli brzydka&smutna ale za to dam czadu w internecie gdzie nikt mnie nie widzi [haha :P]

Gość gość
Nie pasuje ci to nie wchodź na dany temat zamiast jak neandertalczyk używać narzędzi kopiuj/wklej jako protestu. Napisz że ci się nie podoba i huj a nie rozwalasz temat tępa istoto

Gość gość
bardzo podoba mi sie i pociaga jeden facet.ale nie wiem czy ja tez go pociagam.

Gość gość
bardzo podoba mi sie i pociaga jeden facet.ale nie wiem czy ja tez go pociagam. -->Typowe. Ty czujesz chemię do niego, a on też do kogoś.

Gość gość
"Czy jeżeli czujemy do kogoś chemię czy ta osoba też do nas ją czuje?" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx byłoby fajnie ale niestety to tak nie działa :) stąd tyle jednostronnych zauroczeń :([ cześć]

Gość gość
nie zawsze podobamy sie tym ktorzy nam sie podobaja.

Gość GośćDP
Gość z 2014.11.29 Wiem, że trochę czasu minęło, ale może wchodzisz tu jeszcze?