Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który kolor ładniejszy

Polecane posty

Gość gość

Witam,pisze na tym dziale bo na innym pewnie nikt mi nie odpowie ,wiem że tutaj panuje moda na wyzwiska i jestem gotowa że zaraz usłyszę , buty wsiowe i brzydkie ale mi się spodobały ,tylko proszę Was o wyrażenie opinii odnośnie koloru .Dziękuję . Jakbyście mogły ten numer skopiować i wkleić w wyszukiwarkę w Deichmann 1116910 i jeszcze ten 1116907

Gość gość
ten ktory ci bardziej pasuje nie to ladne co ladne tylko to co sie komu podoba wez no sprawdz jakie masz ciuchy i torebki

Gość gość
jak juz to te brazowe,ale za taka cene to naprawde kiepskie są i wsia zalatują

Gość gość
Wiesz akurat mam torebki czarne ,brązowe ,kurtki czarne i takie rude,zieloną mam też różne , akurat kolor butów nie stanowił by problemu z doborem ubrań bo mam dużo ,tylko chciałabym wiedzieć jaki kolor jest wg Was ładniejszy bo mi się oba podobają ,chociaż jeden ciut bardziej ale chciałabym poznać opinie innych kobiet.

Gość gość
A no widzisz gościu na takiej opinii jak napisałaś wsią zalatuje też mi zależy ,bo sama tak mam że oglądam buty i coś takiego widzę też , Te mi się akurat spodobały bo są inne mam praktycznie nowe w zeszłym roku kupiłam kolor camel i czarne też mam ale oba jednolite ,więc szukam czegoś innego ,może jakiś link do innych ,wczoraj przymierzałam te https://www.venezia.pl/kozaki-ocieplane-p-17103-166-14.17.166.html ale na nodze nie podobały mi się wcale ,a tamtych z deichmanna jeszcze na żywo nie widziałam