Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ermirae

Ręce precz od tego tematu!!!

Polecane posty

ERMI Uwielbiam tango che sie go nauczyc:) Chcoc mi generalnie muzyka w tancu nie przeszkadza:) Chcałbym ze swoja kobieta chodzic raz w tygodniu na takie tance do klubu gdzie tanczy siie przez caly tydzien tylko latynoamerykanskie zadn inne bylem w takim klubie w Marsyli niesamowite przezycie klimat nie podrobiena tam naprade mezczyzni tancza z kobietami ani obok siebie a erotyzm po prostu unosi sie w powietrzu:)

Gość gość
To jest choroba :( takich jak ona się leczyć powinno. No smutne

Gość gość
No jasne, że od niedzieli! Od niedzieli masz nowy nick :-o

Gość gość
Widzicie oni probuja wszystkich sterroryzowac narzucic wam zkim mozecie gadac a z kim nie A pamietajcie ze to nastoletni tchorzliwi chlopcy co sie masturbuja do p****li na kompie czy waszych wpisow a c*pke kobiety lizali tylko na jego ekranie. A w realu w zyciu nie mieli w ustach prawdziwej c*pki stad ich frustracje ktore wylewaja na ERO Stesnikcie sie za mna wpadajcie na mote tematy mi tam zalewy chamskiego trollowania nie przeszkadzaja. Musicie sie lepiej zorganizowac zeby przetrwac i tema sie rozwijal 1. Wszyscy wymiencie sie mailami zeby miec kontakt poza ERO Niech jedno stworzy i wstawi w stopce miala tylko po to np ermira.kochanki@gmai l.com Wszystkie do niej piszecie i ona orozsyla do was dalej adresy mailowe zebyscie kazda zwas maiala kontakt z kazda Jak bedzie zalew odpuscie temat na kilka dni i piszcie do siebie na maila 2. SPRITT z tego co pisał jest najbardziej kumaty z nas jesli chodzi o informatyke wiec niech pilnuje zyby temat gladko dzialal. Sluchajcie go w tym wzgledzie Z tego co w idze po jakis 20 stronach tematy zaczynaja sie mulic wiec trzeba zalozyc kolejny o tym samy tyttule z cyferka zeby sie nie pomieszalo Niech SPRITT decyduje kiedy trzeba to zrobic a moze zna jakis inny sposob zeby nie bylo tych zawieszen Dacie rade wierze w Was Ja nie takie zalewy tchorzliwego camskiego trollowania na swoich tematach przezylem i moje sa caly czas na szczycie listy bo ma ich w duppie i zawsze ich mialem ale teraz mnie wkurzyli i wypie**ole ich z ERO albo sie dopasuja i beda grzecznie siedziec na swoich tematach nioe wp*****lajac sie w inne A wy musicie byc twarde lojalne wzajemnie i solidarne SPRITT tez w to wciagnijcie to fajny facet i pomoze i fajnie sie wam z nim gada Jak bedziecie potrzebowaly moje interwencji jak sie pojawi jakis niebieski cham jak Amstaf wiecie gdzie mnie szukac. Zrobie z nim dokladnie to samo co z Amstafem ale juz bez zakladania mu tematu wystarczy ze na waszych oczach zostanie upokorzony i wyjdzie natchorza co sie boi spotkac z Wilkiem nalesnej polanie zeby nie dostac w morde chamstwo A wiesc o jego upokorzeniu pantaflowa poczta rozejdzie sie po ERO i bedzie na nim skonczony jako twardziel

No tak ale chyba trzeba slyszec rytm zobacze po prostu sprobuje chcialbym miec taki cotygodniowy rytual Uwazam ze takie rytualy sa potrzebne

Gość gość
wilk1946 2014.06.14 U mnie wyglada to inaczej. Moj narzeczona zajmuje sie czyms zupełnie neutralnym aseksulanym np skrobie warzywa w kuch nie zachodze ja od tyły łapie za sz yje kłade - na twarz na blacie stolu ona probuje sie popierac ale ja jestem silniejszy pokonuje jej opor mowie do niej lez suko i zdecydowanie rozsuwam jej nogi podnosze spudnice opuszczam jej majtkireka z duza iloscia oliwwki lapie jej za c*pke iza czacynam masowac jej łechtaczkę ona nadal lekko sie opiera ale ja nie ustepuje mowie do nie ze jest mo ja suka i bede ja teraz rznał taaak długo jak bede miał ochote i tak jak bede miał ochote ona odsłownie w kilka sekund zaczyna sie robic bardzo mokra i przestaje sie opieraca kleka i wylizuje jej soczcki lize o***t po czym wstaje i zaczynam rznac ja od tytu zały czas trzymajac tak mocno zeby sie mogła wyrwać zawycza j dosc szybkodochodzi przedemna jest juz ulegla kleka przedem na zaczyna insywniynie ssac mojego penisa ale tak naprawde mocno ja widzi ze zarza wystrzele kierujeje strumien na swoje piersi kiedy jest cał w moijej s*****e na piersiach rozmasowuje to czesc wcierajac sobie w c*pke a czesc zlizuje z pakcow. I tak to w skrocie wyglada wjednym z wariantow:_) Wiec jak widzisz nic specjalnie wymyslenego kluczow jest moje zzdecydowanioe pokonywanie jej oporu i moja totalna dominacja

Ermir Czy każdy Twój orgazm jest z wytryskiem? Czy to jest obfity wytrysk, jakie są tego ilości? Czy ciecz wytryskująca z Ciebie ma coś wspólnego z moczem? Zadaję te pytania, bo mnie to bardzo interesuje i chciałem porozmawiac o tym z kimś, kto to przeżywa naprawdę.

Ermir Piszesz, że teraz miewasz przy każdym zbliżeniu, a podczas masturbacji też miewasz wytryski? Czy obfitość wytrysku jest zależna od czegoś; np: stopnia podniecenia, pozycji, ilości dni bez orgazmu?

Nie mów, że nigdy się nie masturbowałaś;) Piszesz że tryska z Ciebie aż do momentu, gdy Twój partner przestanie zabawiać się c**eczką. Ja myślałem,że jest to parę tryśnięć i kończy się ilość tego co z Ciebie wytryskuje; na podobnej zasadzie jak wytrysk spermy u faceta.

Ermir pomarańczami się nie przejmuj. Myślałaś, że tutaj będzie można porozmawiać o takich różnych sprawach. A masz może coś, co Cię interesuje, intryguje, o czym chciałabyś porozmawiać ? Ale orgazm trwa krótką chwile, ten właściwy, kiedy odpływasz i masz skurcze pochwy i wstrząsa Twoim ciałem. Powiedzmy pół minuty, czy minutę. Po paru sekundach przerwy znowu zabawa i znowu wytryski i tak możesz klka razy tryskać. Czy w czasie tego wielokrotnego tryskania masz odczucia orgazmu skurcze pochwy, wstrząsy całego ciała, odpłynięcie?

Gość gość
Czy ermirae to ciekawska?

Gość gość
Emire to slodko winna.

Ermir Daję Ci już spokój i dziękuję za to, że zechciałaś porozmawiać ze mną na ten temat.. Nie ma obaw, jesteś całkiem normalna. W Twoich orgazmach nie widzę nic dziwnego.Pytałem z ciekawości, bo moja partnerka nie miewa wytrysków, czy też orgazmów wielokrotych. No cóż , różnie kobiety je przeżywają i nie ma regóły na to. Każdy jest piękny.

Ermi jak tam wino jeszcze krazy w w zylach czy wywietrzalo juz Dzisiaj i w sobote jest taki dzien ze jak czlowiek zyje bez milosci to czuje sie najbardziej samotny:) Chcialem sie zapytac jak dzisiaj jestes w takim szczerym nastroju czy potrfisz przezywac orgazm pochwowy bez zadnej stymullacji lechtaczki???

Gość gość
wystepy na kafe zostaja.