Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiu11239

Boję się ze poronienie

Polecane posty

Gość Gosiu11239

Witam jestem w 6 tygodniu ciąży. Bardzo się cieszę to moja pierwsza ciąża. Ale bardzo się boję ze poronie bo często slyszlam jak dziewczyny w pierwszych tygodniach traciły ciążę :(co zrobić żeby temu zapobiec?

Gość gość
Nic nie można zrobić. Czasem Zdrowe najlepiej odżywiające się dziewczyny traca. A czasem pijaczyki narkomanii donoszą i rodzą dzieci. Ja polecam nie przesadzać z witaminami w tabletkach. Najlepiej rządnych sztucznych witamin. Odżywiać sie naturalnie, bez Chipsów bez gotowych dan. Jeść w jak najmniej przerobiknej postaci. Bez kisielow z proszku bez budyniow ktp itd

Gość gość
no i? moja kolezanka wyyeebala ginekologa za drzwi jak jej zaczat opowiadac ze roni dzis ma ZDROWE dziecko

Wiem, że łatwo się mówi, ale przede wszystkim wyłącz stres... Ja przygotowałam się do ciąży chyba najlepiej jak mogłam a mimo to poroniłam. Trafiłam do szpitala i przez 7 dni bałam się tak bardzo, że to było silniejsze ode mnie. Tyle, że na mój stres miała wpływ przede wszystkim wielka niekompetencja pseudo lekarzy, którzy non stop mnie stresowali i ostatecznie błędnie zdiagnozowali u mnie ciążę pozamaciczną i chcieli usunąć w 100% zdrowy jajowód! Moja historia na melisalis.blog.pl