Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiu11239

Boję się ze poronienie

Polecane posty

Gość Gosiu11239

Witam jestem w 6 tygodniu ciąży. Bardzo się cieszę to moja pierwsza ciąża. Ale bardzo się boję ze poronie bo często slyszlam jak dziewczyny w pierwszych tygodniach traciły ciążę smutas.gif co zrobić żeby temu zapobiec?

Gość Gosiu11239
:(

Gość gość
Przestan sie bac .

Gość gość
Jak ma być dobrze to będzie dobrze, a jak ma być źle to i tak będzie choćby nie wiem co. Nie stresuj się. Ja poronilam w 8 tc, przykre doświadczenie. Czasem tak się dzieje i nic na to nie poradzimy. Bądź dobrej myśli i nie zamartwiaj się na zapas bo to w niczym nie pomaga.

Gość Gosiu11239
Okej postaram się :( dzięki dziewczyny :)

Gość gość
Ja też schizuję tak jak Ty, a to moja druga ciąża. W pierwszej też schizowałam, a wszystko było ok :) U Ciebie też na pewno tak będzie także uszy do góry :)

Gość gość
Aa, a to wszystko właśnie przez czytanie różniastych wypowiedzi na forach, bo tak to człowiek by się tak nie nakręcał

Gość gość
Hej. Ja jestem w drugiej ciąży w 16 tc. Obie ciąże mam z in vitro. Więc co ja mam powiedzieć?? U mnie ryzyko poronienia jest o wiele wyzsze. Poza tym jak wy poronicie to macie nadzieję na kolejną ciąże-ja już nie. To moja ostatnia możliwość. Od początku dużo leżę i odpoczywam, miałam kimplikacje i krwawienia. To tak na pocieszenie ze niektórzy mają gorzej a się trzymają jakoś. Powodzenia!!

Gość gość
Też się bałam i poroniłam, ale ja miałam podstawy ku temu by się bać. Myślę że każda czuje niepokój z tym związany.