Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzam się waga stoi co robie zle ?

Polecane posty

Gość gość

co robię źle??? od 22 września ograniczyłam spożywane produkty nie jem wogole ziemniaków ani chleba od tego czasu słodycze bardzo rzadko i w małych ilościach pije aloes wodę jem regularnie 5 posiłków duzo sasłatek owoców warzyw mieso i ryby od tygodnia zaczełam spoztwac 1000kcal waga ani drgnie spadły 2 kg na samym pozcatku i tak stoi cwicze około 5 razy w tyg wówczas robie 500 brzuszków i 500 razy skakanka co drugi dzien wybieram jakies cwiczenia z chodakowska ok 40 min na iwecej pozwolic sobie nie moge pracuje , dom na głowie plus roczne dziecko które wcxiaz zabiega o uwage co robić ? chciałam schudnac 5 kg myslałam ze pójdzie szybko bezbolesnie 3 lata temu 11 kg zrzuciłam bardzo szybko bez takich wyrzeczen jak teraz

Gość gość
dodam ze mam 166 cm wzrostu i aktualnie waże 61 kg a ważyłam 63kg

Gość gość
nic widocznie masz taka budowe :)

Gość gość
jak taka budowe? zawsze byłam chuderlakiem ważyłam 49 kg i wygladałam jak ufo potem brak aktywnosci fizycznej i praca siedzaca podjadanie i przytyłam do 55 kg i wygladałam rewel;acyjnie w takiej wadze najlepiej bo wszystko na miejscu i była pupa i piersi ale brzuch uda i ramiona szczupłe w ciazy w 9 mies wazyłam 66 kg a po 3 tyg 58kg a teraz od poczatku roku przytłam do 63 kg i wygladam zle masywne ramiona , opnka na brzuchu , fałdy na plecach i uda bllee

Gość gość
nie ten wiek, nie ten metabolizm poczytaj se o przemianie materii, a potem o dietach ktore przyspieszaja metabolizm

Gość gość
metabolizm - hmm mozliwe jestem przed 30-stka, po ciazy, o rety nie widze dla siebie nadziei

Gość Sara8787
Moim zdaniem powinnaś na stałe wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe i waga w końcu spadnie. Ja Jestem na Pysznej Diecie, jem mniej i o stałych porach, pilnuję tego i dzięki temu też lepiej się czuję.

Gość gość
Może powinnaś wspomóc się dodatkowo jakimś suplementem? Ja piję slim coffee od jakichś 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolona z efektów.

Gość Annazielonagora
Slimcofe nigdy nie próbowałam, ale akurat niedawno wpadł mi w ręce sok a aloesu, a dokładniej AloeLive Detox - na oczyszczanie organizmu, i powiem że po 5 dniach picia, kilka łyżek dziennie wyjątkowo lżej się czuję, na wadze jeszcze różnicy nie ma, ale pewnie będzie, bo przemiana materii ostatnio pierwsza klasa. No i na opakowaniu też napisali, że wspomaga odchudzanie

Gość gość
Zamiast się ważyć zacznij się mierzyć. Mięśnie są przecież cięższe niż tłuszcz, a Ty dużo ćwiczysz. Ustal sobie swoje zapotrzebowanie i deficyt kaloryczny i LICZ KALORIE. Nie ma siły żebyś nie pozbyła się tłuszczu przy ujemnym deficycie kalorycznym.

Gość gość
skoro nie chudniesz odpowiedz jest tylko jedna: jesz więcej kalorii niż potrzebujesz gdybyś miała nawet mały deficyt kalorii chudłabyś

Gość gość
sprawdź tarczycę, często szwankuje po ciąży