Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs smerfne hity

Szkołę policealną rzuciłam właśnie przez rodziców

Polecane posty

Nie chcieli mi dawać na bilet, a technik rachunkowości nawet mnie nie interesował.... poszłam tam tylko w celu zdobycia pracy a matka dalej mówi po znajomych, że chodzę na to studium zasrane, szkoła policealna nic nie daje i ja to wiem.

Gość gość
Tak mówisz? A ja właśnie dzięki szkole policealnej dostałam pracę. Zdobyłam zawód technika archiwisty i dostałam pracę w archiwum Urzędu Skarbowego :)

Gość gość
Nie, nie po znajomości. Miałam szczęście. Najpierw miałam tam praktykę, później umowy zlecenia, a potem archiwista odszedł na emeryturę i mnie przyjęli.

Gość gość
Tak w skrócie, to trzeba uporządkować zaległości, przyjmuję dokumenty z innych działów, sprawdzam, czy są prawidłowo uporządkowane, czy wszystko zgadza się ze spisami, szkolę babki w różnych działach jak trzeba przygotować akta do archiwum, przygotowuje do zniszczenia, gdy czas przechowywania minie (jest ekspertyza, potem firma to zabiera), wypożyczam dokumenty itp :)

Gość gość
Również się nie zgadzam że nic nie daje. Ja skończyłam technika administracji na http://www.cku1.edu.pl/ i również dostałam pracę w administracji. Zdać technika też nie jest tak prosto, wymagany jest egzamin praktyczny na 75%.

Gość gość
Smerfeta szuka tylko wytlumaczenia dla swojego lenistwa. Wasze argumenty do niej/niego nie trafiaja. Siedzi w domu i zre, a dupa rosnie :(

Gość gość
dokładnie!,ja też dzięki pilicealnej mam trzeci zawód.s

Gość gość
policealnej:-)oczywiście s

Gość gość
Ciekawe, co stanie się z Smerfem gdy rodzice przestaną ja utrzymywac

Gość gość
Smerf zginie bez rodzicow. A jeszcze pelna pretensji I ich chamsko obrzera. Co za tupet!!!

Gość gość
dobrze że ja nie mieszkam z rodzicami!!!s

Gość gość
Smerfetka, masz fb ?

Gość gość
a ty smerfeta weź sie za robote ,jak ci sie praca w policji znudziła to przynajmniej tą policealną mogłaś skończyć smerfeta-policjantka bez matury ale jaja.!s

Gość gość
smerfeta dorośnij!,ja chocbym z głodu zdychała to od rodzicoe nic nie wezme no chyba że sami coś wcisną i nigdy od nich nic nie chcialam,bo potem jest tylko wypominanie ,potrafie liczyc to licze na siebie proste.s

Gość gość
Smerfeta nie potrafi liczyc, nawet matury nie ma. A teraz matura to bulka z maslem, ale Smerfeta jak zwykle dala d**y!

Gość gość
to troche niepoważne jak dla mnie, pamiętam jak kiedys mówiłam ze matura jest do niczego i bez niej będę zyc i rzucilam szkole. Jednak z czasem zaluje ze się nie posłuchałam rodziców. A mature musiałam zrobic zaocznie w szkole http://www.liceum-zaoczne.sopot.pl/home.html zeby mnie z pracy nie wywalili.

Gość gość
jak nisko upadły te wszystkie szkółki, że muszą się tak żałośnie i skrycie reklamować w internecie, najpierw jedna, teraz druga. Smerfeta ma rację, że to g ó w n o i nic nie daje, te szkoly są po to, żeby wyciągnąć forsę od naiwnych. To że ktoś po takiej szkole znalazł pracę o niczym nie świadczy, bo na tę osobę, która znalazła dzięki tej szkole pracę przypada 100 absolwentów, którym ta szkoła w znalezieniu pracy nie pomogła.