Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienieniewiemcorobicccc

problemy w związku1287

Polecane posty

Gość nienieniewiemcorobicccc

Mam nadzieje, że nie pisałam tego wczesniej, bo mam cos nie tak z internetem... W wakacje pisałam juz jak to jest z moim chłopakiem, ale mimo wyrzutów on ciagle jest taki sam. Ostatnio była taka sytuacja, ze jechaliśmy razem na imprezę jego autem. Ja byłam jakies 3 km od jego domu, ale nie w ta strona gdzie jechaliśmy tylko w druga. No i on stwierdził, ze mam do jego dojechać kolejka, na moje pytanie czy nie może podjechać stwierdził ze no dobra, ewentualnie, ale ro bedzie musiał zrobic kółko. No nic, nieważne. Impreza była u jego znajomych, ale szybko sie skończyła. Poprosiłam go wiec zeby zawiózł mnie do mojej przyjaciółki, ktora ma urodziny, ale on stwierdził ze zaprosił mnie pierwszy i mam do niej nie isc. Dla świetego spokoju nie poszłam, ale byłam pewna ze pozniej do niej pojedziemy (swoje urodziny spędzała w klubie, a jego znajomi zawsze szybko kończą). Jednak nie przystał na moja prośbę, powiedział ze "nie chce mu sie jechac". No i nie pojechałam, bo nie było juz skmki. Wiem, ze było jej bardzo przykro...jak mu to powiedziałam steierdzil ze mogłam sie z nią spotkać na kawę w ciagu dnia, a kie robic cyrki w środku nocy. Nie wiem co o tym myślec. Jak mu dać co zrozumienia, ze mi to bardzo przeszkadza? Powiedziałam mu, ze chłopak koleżanki zawiózł mnie 20 km do domu z imprezy ktora była u niej żebym nie jechała kolejka w środku nocy. Jego odpowiedz na to to: no widzisz jak Ci sie udało, ale czasem trzeba jechac kolejka

Gość gość
Chłopak jest ewidentnie skapy/leniwy, weź mu to wygarnij

Gość gość
zastanów się nad sensem takiego zwiazku skoro chłopak ma Cie gdzieś

Gość huhuhuhu
Takie relacje nazywasz związkiem?! Rękami i nogami podpisuje się pod tym c jest napisane wyżej! Pogadaj z Nim!! Tylko tak zdecydowanie. Najlepiej napisz sobie wcześniej na kartce co chcesz mu powiedzieć i mu to wygarnij. On Cię ewidentnie zaniedbuje. Na serio chcesz się marnować, w związku z facetem który traktuje Cię jak balast albo zwykłe przyzwyczajenie?

Gość gość
Na własne życzenie tkwisz w tym zwiazku to o co ci chodzi??

Gość gość
Czyli według was powinnam to zakończyć...? Jest jedno ale, ja go chyba kocham