Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słodycze

Polecane posty

Gość gość

Moim problemem są słodycze, jem ich zbyt dużo, nie tyję, ale jestem od nich uzależniona jeśli nie zjem czegoś słodkiego wprost mnie nosi, nie wiem jak sobie z tym poradzić. Kupiłam asumin, ale po nim jadłam jeszcze więcej.

Gość gość
nie tyjesz to w czym problem?? co najbardziej lubisz ?? jesz do kawki?

Gość gość
czekoladę (ostatnio Milkę z oreo) i batony. Nie chce jeść, bo cukier jest szkodliwy

Gość gość
ja się lepiej czuję jak jem cukier , inaczej jestem słaba i mam hipoglikemie

Ja na przykład nie jadłam słodyczy a nagle zaczęłam tyć, okazało się, że miałam problemy z jelitami, zażyłam trilac plus i wszystko wróciło do normy, może Ty też masz jakieś zaburzenia.. albo jesteś bardzo młoda i masz jeszcze sprawny metabolizm, ale pamiętaj, nawet jeśli teraz nic nie widać, to na starość pojawi Ci się celullit albo inne świństwo. Nasz organizm nie zapomina jak go traktujemy i się odpłaca po latach :P

Gość gość
no dokładnie wiem, że t żle działa na skórę, włosy, dlatego chce przestać jeść, tylko nie wiem jak wytrzymuje miesiąc ale potem rzucam sie na słodycze i znowu jem.

Gość gość
a słodzisz? mi pomogło słodzenie herbaty np rano. Jeśli unikasz cukru czy owoców to szukasz cukru w słodyczach. Druga sprawa to emocje. Można zajadac problemy, sprawiac sobie przyjemnosc dzieki słodyczom.. Magnez przyjmowany 2 x dziennie (po śn) i na noc pomaga. Wcześniej jak przyjmowałam na noc tylko to nie miałam dobrego efektu. Polecam i samokontrola

Boze,musisz przestac...nie chce cie straszyc..nie wiele ludzi interesuje sie medycyna ...Cukier jest najwieksza porzywka dla raka...rak pobiera energie wlasnie z cukru zeby moc mnozyc swoje. wlasne komorki.....nie oznacza to ze masz lub mozesz natychmiast dostac raka...ale kiedy organizm zacznie sie starzec i bedziesz starsza moze to miec niezmierne konsekwencje na twoje zdrowie..np.Osteoporoza gwarantowana... Kup caly sklad mineralow bez witamin,twoje objawy checi na cukier to zdecydowany brak mikroelementow w oranizmie... Zgadza sie rowniez ze cukier podnosi energie...ale to chwilowe...zastepuj go jak najwiecej Stevia ,miodem lub czekolada dla dietetykow...napewno mniej szkodliwe jezeli tak bardzo musisz jesc...Cukier produkuje rowniez zakwaszenie organizmu i poneta dla pasozytow,parazyty...itp..kup Para protex,moze po tym odechce sie tobie cukrow. Oczysc sie. To konieczne.Pozdraiam