Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alan77

witraż

Polecane posty

Mam do was pytanie: ostatnio zainteresowałem się witrażem i szukam sklepów w których bedę mógł kupić niezbędne narzędzia i akcesoria. Znacie może takie?

Gdzie mogę kupić ładny witraż do powieszenia? Znacie jakąś dobrą firmę?

Centrum arts&hobby w Warszawie, przy ul. Rosy Baily, sklep internetowy artshobby.pl Posiadamy szeroki wybór wszelkich wyrobór witrażowych, lapmy, żyrandole, witrażyki, wykonujemy każdy projekt. Zapraszamy do nas :) :)

Gość gość
ja zapisałam się na kurs witrażu w www.artshobby.pl/kursy i poznaję każdą technikę :) super atmosfera, super wykładowcy :) zachęcam do wzięcia udziału w kursie :)

Gość gość
Jeżeli interesujesz się jak powstają witraże, sztuką ich wykonania zapraszamy do Arts&Hobby. Znajdziesz u nas niezbędny sprzęt do projektowania oraz tworzenia witraży. Jako firma istniejemy na rynku już od ponad 20 lat, zajmujemy się sprzedażą oraz dystybucją witraży. W ofercie mamy również specjalistyczne szkolenia. Zapraszamy, http://www.artshobby.pl/

Gość gość
Jest dobra firma w Jaśle która się witrażami zajmuje. Na stronie www.art4glass.pl masz więcej informacji o tym co robią i jak robią witraże – bo głównie polegają na starych, tradycyjnych metodach przez co i kolory i samo szkło może długo w dobrej kondycji i świetnym stanie wytrzymać. Myśmy u nich parę razy zamawiali witraże stricte sakralne i bardzo sobie chwalimy jako wspólnota współpracę.