Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila543

Mój chłopak powiedział Mi

Polecane posty

Gość kamila543

Mój chłopak z którym jestem od ponad roku powiedział mi ostatnio ze jestem dla niego oziębła , w stosunku do niego , oraz ze cos jest miedzy nami nie tak .nie rozumiem o co chodzi bo ja zachwowuje sie tak jak zawsze , powiedział też , że nie wiem już czy mnie kocha , poniewaz moje zachowanie go irytuje , rozmawialismy o tym czy sie rozstac i , i on jak gdyby nigdy nic , sie nie stało , zachowuje sie normalnie , , jak to rozumiec , czy chche mnie zostawić ?

Gość gość
A oddałaś mu się seksualnie?

Gość gość
cały czas współżyjemy , i jak dotąd wszystko było , dobrze nie rozumiem nic , dodam , że On ma 30 lat , a ja tylko 21

Gość gość
Zerwij z nim za stary dla ciebie

Gość gość
Czemu uważasz ze za stary ?

Gość gość
Mowie powaznie ty bedziesz atrakcyjna 40stka a on stary ze siwymi wlosami

Gość gość
no z jednej strony tak , można o Tym pomyślec , On juz łysieje ,co prawda , ale ja go kocham , no nie wiem , co zrobić .

Gość gość
Jeśli zaczynasz go irytować zachowaniem, to początek końca... fascynacja minęła i czas się żegnać chyba. A skoro mówi ci że jesteś oziębła, może na myśli brak dotyku, przytulenia na co dzień, chociażby podczas spaceru, itp... ? Trzeba było zapytać go wprost o co mu chodzi, a może to tylko pretekst to rozstania?

Gość gość
no właśnie tak też to odbieram , po za tym jest jeszcze jedna sprawa która chyba też go niepokoi , staramy sie o dziecko l lecz ja mam problemy z jajnikami , i może dlatego tez chche mnie zostawić ,, teraz jest wszystko ok , zachowuje sie normalnie , ale sama nie wiem co myślec, kazał mi poszukac pracy , bo za duzo siedze w domu i mysle , i panikuje podobno ...

Gość gość
Lepiej sobie tej pracy poszukaj, bo żaden facet nie wytrzyma długo z babą co siedzi w domu, bo te z nudów zawsze popadają w paranoję i zaczynają wydziwiać z czasem i się czepiać.

Gość gość
może i tak jest , tylko ,że jeżeli On wciąz mówi mi ze coś mi nie pasuje , On chche zebym sie usamodzielniła , czy coś

Gość gość
Postaw się w odwrotnej sytuacji... ty pracujesz, a facet siedzi w domu, jest mało samodzielny, narzeka że nigdzie nie wychodzicie, że masz dla niego za mało czasu i inne bzdety, długo byś tak nie wytrzymała. Taki partner/partnerka jest po prostu mało atrakcyjny i z czasem robi się bardzo upierdliwy.

Gość gość
Masz 21 lat i zamiast studiować, chcesz teraz rodzic dziecko??? Z mężczyzna, który prawdopodobnie nie ma na to ochoty??? Wisisz na nim finansowo? Chcesz byc partnerką, czy utrzymanką?

Gość gość
po pierwsze To On chche tego dziecka bardziej niz ja , On wie ze chciałabym sie uczyc ale twierdzi ze to mozna w kazdej chwili , , w moim odczuciu to wychodzi na to ze On sie swojego wieku boi , .. nie jestem jego utrzymanka nie mieszkamy razem , po za tym , On nie jest typem romantyka rzadko kiedy wychodzimy , a juz jak to nie na randki ,...

Gość gość
ja mam wrażenie ze jesteś nim do tego stopnia zauroczona ze na wszystko patrzysz przez różowe okulary dzieciaku. ..ty masz dopiero 21 lat facet 30 jakie dzieci? będziesz tego żałować przez całe życie bo jak tylko pojawi się dziecko on cię zostawi...juz mówi ze jesteś oziebla..a jak pojawi się dziecko...to nie ma szans dobrze się zastanow

Gość gość
Czyli nie uczysz sie, nie pracujesz, wisisz na facecie i ufasz, ze będziecie żyli długo i szczęśliwie? Obudz sie!

Gość gość
Zaraz, zaraz... nie mieszkacie razem, a chcecie mieć dziecko? Chyba kuźwa coś tu nie gra i oboje macie coś nie teges z główką? Chcesz się uczyć, to się ucz... to twoja sprawa, a nie faceta z którym nawet nie mieszkasz? Nie uczysz się, nie pracujesz, to co robisz?

Gość gość
5 miesiecy temu zmarła moja mama , i teraz zajmuje sie domem,

Gość gość
To współczuję, ale czas najwyższy zająć się swoim życiem i swoimi marzeniami, dla siebie i dla mamy, która z pewnością czuwa nad tobą. Nigdy nie pozwalaj na to być zależnym od faceta i mówi ci to facet, związek zawsze może się rozpaść, facet może cię zostawić, albo tobie "miłość" może przejść i co wtedy? Na dziecko masz czas, na razie ogarnij swoje życie, masz dopiero 21 lat i to naprawdę nie jest najlepszy czas na babranie się w pieluchach.

Gość gość
ok rozumiem , ale w jaki sposób mam z nim teraz postępować mam , wyluzować i poczekać ?

Gość gość
wiec w jaki sposób mam z nim teraz postępować , mam czekac ?

Gość gość
Porozmawiać, ale najpierw zastanów się co chcesz w życiu robić... chcesz się uczyć, ucz się, a facetowi nic do tego, nie ma prawa kierować twoim życiem. Nie chcesz mieć dziecka, to powiedz mu to wprost, że nie jesteś gotowa i tyle. Jak facet kocha, to zrozumie i jeszcze cię wesprze, a jak będzie wydziwiał, to daj sobie z nim spokój... chociaż myślę że rozstanie między wami, to tylko kwestia czasu.

Gość gość
gość dziś Masz 21 lat i zamiast studiować, chcesz teraz rodzic dziecko??? Z mężczyzna, który prawdopodobnie nie ma na to ochoty??? Wisisz na nim finansowo? Chcesz byc partnerką, czy utrzymanką? x dokladnie !!!!!

Gość gość
Mama chyba zajmowała się domem jednocześnie pracując, prawda? Może spróbuj w ten sposób. . Poza tym mówienie, ze to mężczyzna chce dziecka w sytuacji, kiedy nawet razem nie mieszkacie, nie wspominajac juz o takim "drobiazgu" jak choćby wspólne plany na życie, zaręczyny, ślub czy w wersji minimalnej - bez ślubu, ale ze wspólnym kredytem na mieszkanie - jest chyba jedynie Twoją mrzonką. Może wszystko wyolbrzymiasz i koloryzujesz na podstawie jednej odpowiedzi na pytanie - "czy chciałbyś mieć dzieci?" Mężczyzna odpowie, ze tak, ale w domyśle ma "kiedys w przyszlosci", nie juz i nie wiadomo czy z Tobą... Ale i to może potwierdzić, jesli pytanie padnie tuz przed seksem i poczuje, ze twierdząca odpowiedz do niego go przybliży. Jednak jesli faktycznie chciałbym zwiazku i dziecka mieszkalibyście juz dawno razem, a on biegałby wokól Ciebie, a nie szukał wymówki, by Cię spławić. Liczy sie co robi, a nie co mówi.

Gość gość
Jeśli ty nie wiesz jak postępować z własnym facetem i własnym życiem, to czas przejrzeć na oczy i zaakceptować fakt, że jesteś jeszcze niedojrzała, a to nie jest dobry moment na dzieci. W tej chwili nie masz nic, ani się nie uczysz, ani nie masz pracy, jak sobie w ogóle wyobrażasz swoje życie, a tym bardziej macierzyństwo? Czas wziąć się w garść i za siebie.

Gość huhuhuhu
Zadbaj o siebie! Na Twoim miejscu przestałabym robić z Niego centrum swojego życia. Znajdź prace, zacznij chodzić na siłownie- a jak nie masz takiej możliwości to chociaż zacznij ćwiczyć albo biegać. Masz problem z jajnikami- rozumiem, ale kto wie może po odpowiednim leczeniu(mam nadzieję że wybrałaś się z tym do lekarza) i po tym jak zadbasz o siebie wszystko się rozwiąże. Myślę, że jeśli cały czas będziesz się skupiać na nim a nie na sobie, to w końcu nie będziesz miała co z siebie mu dać. A dodatkowym atutem tego, że będziesz miała prace będzie to że się usamodzielnisz, zarobisz na siebie, a On doceni każdy Twój dotyk bo będziesz miała dla Niego mniej czasu.

Gość gość
ja mam wrażenie ze jesteś nim do tego stopnia zauroczona ze na wszystko patrzysz przez różowe okulary dzieciaku. ..ty masz dopiero 21 lat facet 30 jakie dzieci? będziesz tego żałować przez całe życie bo jak tylko pojawi się dziecko on cię zostawi...juz mówi ze jesteś oziebla..a jak pojawi się dziecko...to nie ma szans dobrze się zastanow

Gość gość
No i stało sie zostawił mnie ...

Gość gość
Z Twoich opisów wynika, że nie pasujecie do siebie