Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc finansowa jak i zywnosciowa

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem mama rocznego synka mieszkamy w toruniu w wynajetym mieszkaniu ktore jest male 32m2 i potrzebuje dużo remontu na ktore nas nie stac to co mozemy na co nas stac naprawimy , chlopak pracuje zarabia 1400zl ale mamy dlugi:( i juz sie gubimy w tym wszystkim nie mamy zadnej pomocy od rodziny jestesmy z tym wszystkim sami, nie starcza nam na jedzenie na ubrania na nic.Wiem ze jest duzo ludzi w gorszych sytuacjach ale moze ktos sie znajdzie o dobrym sercu kto mam pomoże nawet 10zl przeslac lub jakas paczkie meble zabawki dla synka . Bardzo prosze o pomoc to jest moj e-mail darunia331@interia.pl

Gość gość
Autorko, a za jakąś pracę, to nie możesz się wziąć ? Kiedyś byłam w podobnej sytuacji, tylko synek miał 6mc., wzięłam pod opiekę inne dziecko-1,8 mc. i dałam radę

Gość gość
Uwazam ze nie powinno sie pomagac takim osobom. Zwroccie uwage, ze ona nie chce pracowac, tylko dostac kase i przedmioty. Przeciez moze zajac sie innym dzieckiem, pracowac przez komputer, bo jak widac ma go, sprzatac (nawet z dzieckiem), wyprowadzic psa.

Gość gość
tez mialam dziecko pod opieka ale syn ciagle choruje i nikt nie chce przyjac z dzieckiem a chlopak pracuje od 8 do 17 zanim przyjedzie do domu to jest 19 a no nockie bym chodzila to bym wygladala jak widmo jak rano trzeba wstac o 7 do dziecka...

Gość gość
mam tel w ktorym jest internet nigdy nie mialam komputera nawet w dziecinstwie.

Gość gość
autorko a gdzie macie rrodziny ? nikt nie pomoże ? rodzice , teście ? ciekawe dlaczego...

Gość gość
prześlecie symboliczną kwotę a założą wam lipne konto i nabiorą kredytów na wasze dane

Gość gość
Idż do mopsu o zapomogę na mieszkanie i na życie,do księdza po jakieś jedzenie, no i racja weź jakiesgoś dzieciaka w podobnym wieku do pilnowania nawet za 500zł mc.

Gość gość
tak to jest, jak w dostępie do wszelkich informacji w XXI wieku zaczyna się życie od wpadki :( Ile masz lat? Pewnie dzieci sobie dziecko zafundowali?

Gość gość
rodzicow mam pomoga tyle ile moga ale tez im nie jest lekko mam ma raka a tesciowie zgineli pol roku temu:( mops daje 77zl i ci powie tyle wam starczy a ci co zarabiaja po 5 tys dostaja wszystko taka polska

Gość gość
mam 21lat dziecko to dar od boga

Gość gość
Gdzie sa te wszystkie obronczyni życia? Za zarodek by cie zadzgaly, a te dziecko które juz jest w doopie maja!! Wy jeb.....ne hipokrytki!!!

Gość gość
możesz w sobotę wziąć sprzątanie, ja w stolicy płacę 170 zł za 8 godz., to myslę, że w Toruni będzie nie wiele mniej, 4soboty i masz 500-600zł., a w biurach, firmach też sprzątanie jest po 17-18. Twoje tłumaczenie, że "musisz się wyspac" ??, t o której chodzisz spać o 20 ?

Gość gość
Autorko. Na kafeteri w wiekszosci siedza lenie, stare dewoty, gimigowno, ludzie ktorym wszystko łatwo przychodzi, bo mama da tata da. Ci ludzie nigdy nie zaznali glodu, chłodu. A tych dobrych jest doslownie garstka. I czasem niektorzy sa w podobnej sytuacji jak ty. Tylko oni potrafia cie zrozmiec. Znajdz grupe pomocowa na facebooku lub na portalu emamy popros o pomoc. Mysle ze ci nie odmowia. Tytaj niestety raczej mało kto serdeczny. Pozdrawiam.

Gość gość
u nas placa 6zl za godz czasami chodze w weekendy wlasnie sprzatac na 6 godz myslicie ze ja nie probuje znalesc pracy lapie sie wszystkiego co jest i nawet za 4 zl tylko zeby bylo na jedzenie...

Gość gość
gość dziś Autorko. Na kafeteri w wiekszosci siedza lenie, stare dewoty, gimigowno, ludzie ktorym wszystko łatwo przychodzi, bo mama da tata da. Ci ludzie nigdy nie zaznali glodu, chłodu... x Gościu, ja napisałam o 12.42 i nijak Twój opis do mnie nie pasuję. Poradzłam autorce, ale widać, że dla niej jest najważniejsze spanie.

Gość gość
dziekuje ci za pomoc ...moze tam ktos znajdzie sie o dobrym sercu..

Gość gość
dziecko mam takie ze sie budzi co pol godz i sie naprawde wyspie nie kazde dziecko przesypia cale noce

Gość gość
tak szkole skaczylam zawodowkie

Gość gość
skończyłas jakąś szkołę?

Gość gość
JAKĄ? sie pytam - czytać też nie potrafisz? czyli w jakim zawodzie się kształciłaś?

Gość gość
sprzedawca

ht tp://www.pup.torun.pl/Oferty-pracy/Oferty-pracy-na-rynku-lokalnym x Przejrzyj sobie. Czy rozdawałaś kiedyś ulotki?

Gość gość
nie

Gość gość
spróbuje :)

Gość gość
Autorko w pierwszym poście napisalas ze nie macie żadnej pomocy od rodziny a w dalszych wpisach piszesz ze rodzice ci pomagaja .. no to jak to w końcu jest naprawdę ? cos mi tu nie gra... poza tym jeśli masz taka ciężką sytuację ze brakuje na wszystko nawet na jedzenie to skad masz kasę na internet ? Piszesz ze rodzice chłopaka zgineli to pewno zostało jakieś po nich mieszkanie czemu wiec tam nie mieszkanie tylko wynajmujecie ?