Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mojej matki jest p**********y

Polecane posty

Gość gość

przychodzi z flaszką, nap******i się i nawet butów nie ściągnie tylko brudzi cały dywan , na dodatek pali te p********e papierosy w domu!!! co on sobie k***a wyobraża ,że jest w barze? jeszcze ma czelność po pijaku gadać,że sponsoruje moją mamę bo flaszkę kupuje, gdzie ona miała oczy ,że takiego żule sobie przytachała. niech s*******a bo jest ewidentnie alkoholikiem.

Gość gość
twoja mama musi przechodzić jakiś kryzys chyba i mieć obecnie bardzo niską samoocenę skoro przyprowadza taki element :S Przetłumacz mamie, ze stać ją na lepszego.

Gość gość
nie przetłumaczę jej za cholerę. jedyne co mogę zrobić to powiedzieć jej ,że nie chce go więcej widzieć w domu . ludzie niestety ślepo się zakochują

Gość gość
no niestety, miłość jest cholernie ślepa, Twoja mama długo była sama prawda? musiała być też dość samotna, ona sama musi przejrzeć na oczy w co się pakuje :/ Ale i tak się nie poddawaj, rozmawiaj zn ią o tym, po prostu.

Gość gość
ale co ja jej mogę jeszcze powiedzieć. ma pracę,własny dom, jest niezależna a musi się z tym żulem i tak widzieć. co ja mogę

Gość gość
Wyobrażaj sobie, że juz go w Waszym mieszkaniu nie ma :-S u mnie zadzialało

Gość gość
facet mojego ojca tez jest p**********y jak ruskie kombinerki 🖐️

Gość gość
chyba mama musi sobie zacząć to wyobrażać a nie ja , bo ten up********y dywan zawsze czyszczę ja.

Gość gość
gość dziś nie rozumiem czemu ironizujesz. postaw się na moim miejscu a potem napisz coś sensownego. jak nie umiesz postawić się w mojej sytuacji to nie p*****l farmazonów,bo jest mi naprawdę ciężko

Gość gość
po co sprzatasz? niech ona sama sprzata po swoim fagasie ? a jak cie kiedys zgwlaci po pijaku ? to tez mamusia nie zareaguje Skad sie biora takie tepe pi,zdy jak twoja matka?! wspolczuje a mieszkanei czyje ? twoje czy matki ? jesli twoje to ja wywal z domu i po klopocie

Gość gość
to ja z 15:25 jesli by sie fagas awanturowal to ja bym zadzownila po policje Ile masz lat? bo jesli jestes nieletnia i matka DOPUSCILA do tego, aby pijany obcy Ci facet robil awantury w domu to ma mamusia p********e Aha i mozesz pojsc do kuratora w sadzie albo do mopsu i zawiadomic ich, ze matka sprowadza pijanego faceta do domu. Uwierz mi bedzie reakcja organow i to szybka. Wiem co mowie, pracuje w podobnej tematyce :)

Gość gość
a jak mieszkanie matki to ją wywali z domu i po kłopocie,,,

Gość gość
a ile ty dziewczyno masz lat że że ciągle siedzisz matce na głowie i jeszcze ci się jej wybory nie podobają. Idz na swoje i wszyscy będą będą mieli spokuj