Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on nie czuje sie winny

Polecane posty

Gość gość

12 lat razem, pol roku po slubie. Miedzy nami dzieje sie srednio. Dwa tygodnie temu byla nawet rozmowa ze musimy sie bardziej starac i takie tam. Od kilku dni zauwazylam ze on non stop z komorka przy sobie. Ciagle cos pisze i smieje sie pod nosem. Wiec sprawdzialam jego facebooka. (mamy takie same haslo). i widze ze rozmawia non stop ze znajoma. Znajoma ktorej ja nie lubie a on o tym wie. Na poczatku niewinne rozmowy, o pracy i takie tam. Potem coraz gorecej. I nawet laski nie ma co bardzo winic bo to on zaczynal. Pisze ze wolalby byc z nia zonaty, ze wpadnie do niej z szampanem i przystawkami. Szukal okazji zeby sie z nia spotkac. A ja nie wytrzymalam i go skonfrontowalam. Wyprzec sie nie mogl ale mowi ze to takie glupie gadanie, ze nie mial nic zlego na mysli, ze on ja tak dlugo zna ze gdyby cos chcial z nia to by to sie juz dawno stalo i twierdzi ze przesadzam. Przesadzam???? Prosze o wypowiedzi co wy o tym sadzicie.

Gość gość
NIE PRZESADZASZ! Po prostu masz klapki na oczach, bedzie widzial, ze nic z tym nie zrobilas to posunie sie dalej... zainteresowal sie inna kobieta, masz dowody, przy pierwszej lepszej okazji zdradzi Cie, nie wierze, ze nie

Gość gość
z inna rozmawia, pisze esemski podmiechuje sie na Twoich oczach haha biedna jestes, facet nie ma dla Ciebie szacunku a Ty nic na to. Boze. gdzie Wy macie rozum i dume?

Gość gość
W*******l dziada na zbity pysk! I nawet się nie zastanawiaj!

Gość gość
ona tez nie czula sie winna jak jej powiedzialam ze jej bachorek nasral mi na wycieraczke stwierdzila ze gdzies musial 🖐️

Gość gość
Dopiero wczoraj sie tego wszystkiego dowiedzialam wiec teraz troche oglupiala chodze. Po tylu latach razem to jednak szok. Ale chyba trzeba sie wyzbyc iluzji. Takie rozmowy nie sa niewinne

Gość gość
jak nic z tym nie zrobisz bedzie Cie zdradzal do konca zycia. Bedziesz nieszczesliwa, cierpiaca..nakrzycz na niego, glosno! Powiedz ze to nie jest normalne, ze obiecywal ci wiernocs, ze to z toba powinien pic szampana! rozplacz sie, powiedz ze nie zyczysz sobie takich rzeczy i jak on by sie czul jakbys tak robila? On nawet nie czuje sie winny, co za sku\ rwiel. powiedz ze chcesz rozwodu. zrob taka akcje. na pare dni sie uprzyj, nie odzywaj sie do niego, pogadaj o tym z kims, by pozniej nie odwrocil kota ogonem,ze to ty cos wymyslilas,, musisz miec kogos kto to udowodni

Gość gość
zrobil pierwszy krok, pozniej to juz bedzie dla niego pestka. Ubierz si eladnie, pomaluj i zrob awanture, napij sie przed tem winka, zycie nie konczy sie na nim

Gość gość
Ale ja juz mu zrobilam awanture. Tylko on twierdzi ze ja przesadzam. ze jestem wariatka. A wyprzec sie nie wyprze. Rozmawial przez facebook a ja mam wszystkie screen shoty.

Gość gość
Ślub nie ślub, ale to chyba odpowiedni czas na rozstanie albo na to żeby uszczęśliwiać jakiegoś faceta swoimi smskami.

Gość gość
zrobilas zrzut ekranu, jestes genialna!!!!!!

Gość gość
nie jestes wariatka. Twoja reakcja byla jak najbardziej odpowiednia do sytuacji, a co..mialas sie cieszyc? Co za pajac

Myślę, że powinnaś (ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu) olać go i zobaczyć jak się sprawa rozwinie.. Zacznij spędzać z nim mniej czasu, zacznij wychodzić do znajomych znajdź sobie jakieś fajne hobby, daj jemu do zrozumienia, że nie zależy Ci na nim. Faceci to myśliwi, lubią gonić za swoją "ofiarą" a jak już ją złapią to zabawa jest skończona. Czasami facet potrzebuje poczuć że nadal jest atrakcyjny w oczach innych kobiet i może właśnie po to utrzymuje kontakt z tą koleżanką. Dobrym sposobem też jest jak Twój facet zobaczy, że w Twoim otoczeniu kręcą się inni mężczyźni. Jeśli zależy jemu na Tobie skupi się na tym żeby wyeliminować potencjalnych adoratorów i nie będzie miał czasu na zawracanie sobie głowy jakimiś rozmowami z koleżankami. Jeśli brak zainteresowania z Twojej strony potraktuje jako ulgę to sprawa jest jasna.. Może nie jestem najlepszą osobą do podawania wskazówek, bo sama mam problemy w związku ale wiem z doświadczenia innych kobiet, że czasami to pomaga ;)

Gość gość
teraz tylko pozostaje pytanie co dalej.

Gość gość
Dzieki sukiereczek. Sama prawda w tym co piszesz. Za latwo mial chlop i za dobrze. W zyciu trzeba byc jedza. Najbardziej boli mnie to ze on wlasnie nie widzi zadnej winy w sobie. Prowadzi psychologiczne gierki i jesli ja sie im poddam to bede wrakiem czlowieka.

Gość gość
screen! screen! screen! :D

Gość gość
man on the moon screen i tak ci nie pomoze, nie jest napisany w jezyku polskim

Wiem, że to może głupie co powiem/doradzę, ale nie wiem czy słyszałaś o książce/poradniku "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?" jest tam dużo porad i przykładów co robić w różnych trudnych sytuacjach z facetami. Większość z nich sprawdza się w 100% w normalnym życiu. Jednego jestem pewna im bardziej kobieta zabiega o mężczyznę im więcej robi wyrzutów itd. tym gorzej. Facet czuje się jak z mamusią, która krzyczy bo dostał jedynkę za sprawdzian. A kolejna sprawa facet jak wie że źle robi (mimo że nie przyznaje tego) oczekuje że dostanie burę od żony ( gdzie 99,9% kobiet tak właśnie robi) a w momencie kiedy kobieta z uśmiechem na twarzy nie zwraca na to uwagi w głowie mężczyzny zapala się czerwona lampka, że coś jest nie tak, że przecież powinna być awantura, wrzaski, krzyki itd.. To daje facetowi do myślenia i napędza do działania, bo czuje że jego króliczek którego (jak jemu się wydawało) złapał w sidła, zaczyna chyba gdzieś znowu uciekać...

Gość gość
zapewne po mandaryńsku!

Gość gość
zostaw go z samego faktu że jest nieuczciwy

Gość gość
Na screena sie nie doczekasz man on the moon. Dzieki sukiereczek, ksiazke sciagnelam i zabieram sie za czytanie. Przynajmniej czyms sie zajme

gość dziś Nie do końca nieuczciwy (ja go nie bronie) ale gdyby chciał coś ukryć to kasowałby rozmowy na fb, kupiłby drugi tel drugi starter i pisał do swojej koleżanki itd. A z tego co Autorka napisała, niczego takiego nie zrobił. Znała nawet hasło, które mógł przecież zmienić, założyć innego fb tylko do kontaktu z tą drugą... Jest tyle opcji, że jeśli tego nie zrobił, to może ona jest tylko koleżanką a to nic nie znaczący (w jego oczach flirt) abo nie obrażając go jest głupi i nie ma jeszcze doświadczenia w tym jak oszukiwać żonę żeby się nie dowiedziała...

Gość gość
TEMAT SIE POWTARZA:classic_cool: SYF I NUDA

Gość gość
kasowal wiadomosci, dlatego zrobilam zrzut z ekranu, a pozatym on nie pamietal ze mamy to samo haslo.

To jak kasował wiadomości to nie były to nic nie znaczące pogadanki... Poczytaj tą książkę o której wspomniałam może coś Ci pomoże...

Gość gość
Wyr**** tamtą jak nic. Teraz da sobie na wstrzymanie żeby ukoić twoją czujność a potem zacznie znowu. Standard.

Gość gość
No wlasnie w tym problem. On nie czuje sie winny

Gość gość
koniec malzenstwa jednym slowem, za co ma przepraszac?

Gość gość
Wlasnie za ten koniec malzenstwa. Za niedotrzymanie przysiegi

Gość gość
sluchaj kobito ludzie sobie obiecuja tysiace rzeczy a potem uwazaja ze pieprzyc temat.... dlaczego uwazasz ze te jedna akurat mieliby traktowac serio? obiecalem mojej corce wyjazd na seszele... firma splajtowala nie mam za co... mam sie zapozyczyc zeby spelnic obietnice?