Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale nas teściowa wczoraj rozbawiła :D

Polecane posty

Gość gość

:D :D :D popłakałam się ze śmiechu normalnie. wczoraj wpadła do nas teściowa (typ bardzo przesadnie ostrożny, wszystko 10 razy sprawdzi, okien otwartych jak wychodzi z domu nie zostawi, pralki i czajnika jednocześnie nie włączy bo korki mogą wypaść itd). męża jeszcze nie było. ploty, ploty i wraca mąż, któremu ostatnio zamówiłam na allegro "szatańskie wersety", bo strasznie mu zależało na tej książce a ciężko ja dostać. kiedy mąż wrócił, mówi do mnie: "co kochanie? książka jeszcze nie przyszła?", "jaka książka?"- pyta teściowa. mąż jej odpowiedział, że "szatańskie wersety" na allegro zamówiliśmy, a jej usta się otworzyły i mówi z przerażeniem "a po co?", mąż: "jak to po co?", "a co ty synu, nie wiesz, że dżihadyści, już o Tobie wiedzą, oni wszystko kontrolują, a jak ci bombę przyślą zamiast książki". Boże, jak ja się śmiałam:) a najlepsze jest to, że ona nie żartowała:) kochana jest ta kobieta, ale taka przezorna.

Gość gość
hahahahaha e tam z takiej można się pośmiać, z jej niewiedzy, to dobrze, ze to tylko taki typ, gorzej jakby była wredna, jak to teściowa ;D

Gość gość
aż dziwne że tacy głupi ludzie są w stanie wychowywać dzieci a właśnie autorko na jakiego faceta wychowała go twoja durnowata teściowa ?

Gość gość
Bardziej realne zagrożenie stanowi to, że to książka okultystyczna?

Gość gość
kolejny idiota szatańskie wersety to książka napisana przez Salmana Rushdiego, paszwil na koran

Gość gość
dziwne, tacy oswieceni i nowoczesni ludzie a zamowili ksiazke na allegro zamiast wersji elektronicznej do tableta.rozbawilicie mnie!

Gość gość
jej syn, a mój mąż jest bardzo dobrym i życzliwym człowiekiem, o dość spokojnym usposobieniu, jest bardzo oczytany i całkiem mądry (prawie wszystkie hasła z encyklopedii zna na pamięć:) ), ale też bardziej ostrożny niż ja. ale nawet on dostrzega jej przesadyzm w ostrożności. teściowa nie jest głupia, jest pewnie mądrzejsza od niejednego kafeteriana i całkiem nowoczesna. tyle że przesadnie przezorna:) 15.36 próbowałaś sarkazmu, ale niestety nie wyszło, nie czuję się dotknięta:) nie czytamy książek, na tabletach czy na komputerze. dla nas to swego rodzaju profanacja książki. książka jest cudowna w dotyku, każda ma swój zapach, swoja historię i od czytania "prawdziwej" książki nie bolą tak oczy;) nie mamy tabletów, nie mamy iphonów, nie mamy nawet internetu w telefonie ani konta na fb. nie potrzebne nam takie współczesne gadżety:)