Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wojciech Modest Amaro naprawde nazywa się WOJCIECH BASIURA hahaha

Polecane posty

Gość gość

ale koleś żałosny :D basiura ma małego siura :D ja zmienie nazwisko na Pedro Castillas de La Cruz i tez bede cool

Pudel się z tego od miesięcy już nabija. Niezbyt nowy "nius". Ale fakt, o ile nazwisko wzięte po żonie (tak coś kojarzę) to pól biedy to zmiana Wojtaka na Modesta to prawdziwy obciach.

Gość gość
A on nie miał po prostu na drugie imię Modest i zaczął go używać oficjalnie z pierwszym Wojciechem, przecież wiele osób ma drugie imię Że Basiura, żadna nowość

Gość gość
Basiura widocznie ma coś do ukrycia, bo rzadko się zdarza żeby, facet nosił nazwisko żony po rozwodzie "AMARO", i to nazwisko przekazuje kolejnej żonie. Ciekawe ile łącznie miał żon i dzieci.

Gość gość
To jego trzecia żona, dzieci swoich on ma chyba troje ( dwoje z pierwszą żoną i jedno z obecną) a obecna żona ma jeszcze do kompletu swoje 2 córki

Gość gość
boże ale patologia :O poza tym ten facet jest wstrętny, pyskaty wulgarny wieśniak co z tego, ze jego pożal sie boze restuaracja ma gwiazdke Michelin ? taki sam buc jak Gesslerowa...taka znawczyni smaku, a w jej restauracjach G****O PODAJĄ (bylam i probowalam, szkoda kasy)

Gość gość
Myślę, że Gesslerowa i Amaro zachowują się tak bucowato i apodyktycznie na potrzeby programów, w których grają role nazwijmy to " dyktatorów "( Hell's Kitchen" " Kuchenne Rewolucje" ) Na tym polega konwencja tych programów.

Gość gość
wojciech basiura brzmi jak jakiś świniak rozlazły czyli pasuje

Gość gość
Gesslerowa jest prywatnie tez podobno niesympatyczna, widac to zresztą w jej programach, dla niektorych ludzi ''z wyzszych sfer'' tych bogatszych jest mila, sympatyczna, mowią sobie na ty a reszte gnoi i obraża.

Gość gość
ja tam nie zauważyłam, żeby była niesympatyczna - dla was zawsze jak ktoś mówi prawdę w oczy, że się do czegoś nie nadajecie - to zaraz obraza majestatu! moim zdaniem Gesslerowa to fajna babka - tylko większość ludzi w programach nie umie przyjąć krytyki i zaraz foch!

Gość gość
dokladnie, ona po prostu jest szczera a Polacy tego nie lubią, my jako narod lubimy hipokryzje, obłude i wciskanie ciemnoty... spojrzcie na nasze zycie codzienne, wierzymy politykom ktorzy nic nie robią, klamią, kradną a potem i tak ich wybieramy, podobno 90% Polakow to katolicy...ja mysle, ze raczej 9%. Wiekszosc Polakow to agnostycy mimo ze nie zdają sobie z tego sprawy. Widzisz kolezanke w pracy, wrocila z urlopu, ma nowa fryzure, wyglada fatalnie, jej facet to obrzydliwy knur cham i wieprz, a my co ? Mowimy jej ze swietnie wyglada, ze jej facet to cudo, ze pieknie razem wygladają. Powiesz prawde? to smiertelna obraza, wyzwiska a potem kłamliwe plotki :) niestety tak to wyglada Podobnie jest w programie Ostre Cięcie...wiekszosc fryzjerek to patologia po zawodowce, ktora nie potrafi poslugiwac sie nozyczkami