Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loveveve

Czym się masturbujesz ?

Polecane posty

Gość loveveve

Gdzie i jak ?

Gość gość
W nocy, w łóżku damskimi fatałaszkami

Gość gość
Wszędzie walę. Ale najbardziej lubię na strychu u babki. Spuszczam się na jej starą bieliznę

Gość gość
Często owijam sobie koszulą nocną cycastej pani i wytryskuję na jej bieliznę

Gość orgazmiczna orgazmiczka
To ja chyba jestem najgorsza z Was wszystkich. Wcale nie muszę czymś masturbować. Wystarczy że pomyślę o fajnym, dobrze umięśnionym, włochatym jak małpa facecie i od razu mam orgazm. A jak zobaczę takiego, to mam orgazm wielokrotny. Kiedyś jechałam pociągiem z Warszawy do Krakowa i w przedziale siedział właśnie taki facet. Przez pierwsze pół godziny naliczyłam 23 orgazmy, potem straciłam rachubę. Musiałam wyjść z przedziału, bo do Krakowa dowieźli by mojego trupa. Na korytarzu i w wagonie restauracyjnym gdzie się zbunkrowałam na resztę podróży miałam jeszcze kilkanaście razy. Teraz gdy o tym piszę, na wspomnienie tego mena znowu miałam orgazm.

Gość gość
Wkładam sobie jaśka lub kołdrę pomiędzy nogi,ocieram ciipkę i myślę o ostatnim razie z kochankiem,tak dochodzę. A mąż śpi obok.

Gość gość
Lubię walić sobie damskimi ciuszkami i często używam staników halek i czasem sukieneczek. Zawsze zostawiam ślady spermy

Gość gość
Mieszkam tylko z mamą i babcią mam 26 lat i odkąd zacząłem się masturbować to zawsze uzywałem bielizny moich pań. One o tym wiedzą i same mi podrzucają do łóżka swoje fatałaszki.

Gość gość
Najczęściej robię to brudną bielizną mojej mamy. Mam 16 lat i 19cm

Gość gość
Mam skórzaną spódnicę, mój sprzęt wraz z jajkami wyjąłem przez rozporek i właśnie go pieszczę delikatną, nylonową koszulą nocną mojej grubej cycastej żony.

Gość gość
Ja do masturbowania zakładam sexowne damskie ciuszki i walę stanikiem lub haleczką