Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie głosuje na PiS bo nie jestem idiotą

Polecane posty

Gość gość

A wy sobie głosujta

Gość gość
ja głosuje jak zawsze na PO i cała moja rodzina oraz wszyscy współpracownicy oraz sąsiedzi.

Gość gość
Ja nie glosuje w ogole bo nie jestem idiota.

Gość gość
Ja zagłosuję na PO bo jestem idiotą.Tylko niedorozwoje i idioci głosują na Partię Oszustów!

Gość
ja też n ie głosuje na PIS bo nie chce wojny. Wczoraj Pis mówił że powinniśmy włączyć się w wojne na Ukrainie :O A separatyści czyli tak naprawde Rosja już mówili że przyjadą do Polski

ja też na nic nie głosuje w d***e to mam niech se nawet Jaś Fasola rządzi mądrzejszy od tych wszystkich polityków

Gość gość
na kogoś zagłosować trzeba chyba zagłosuje na Twój Ruch

Gość
Separatyści z Donbasu grożą Polsce. "Przyjdziemy do was" Jeden z dowódców separatystów z Donieckiej Republiki Ludowej - znany jako "Giwi" - opublikował w sieci film, w którym apeluje do Polski, by przestała sprzedawać Ukrainie broń. Jeśli tak się nie stanie - grozi w nagraniu w serwisie telewizji NovorossiaTV.com - "przyjdziemy do was". A Ci idioci chcą jeszcze włączać się w wojne na Ukrainie :O

Gość Definicja PiSu
Dureń durnia durniem pogania

Gość gość
jeśli w ogóle pójdę do urny,to albo głos nieważny oddam,albo na jakiąś partyjkę maleńką zagłosuję,ale tym sku... głos zabiorę

Gość gość
Partia Oszustów? Nie, dziękuję...

Gość gość
Jest coś takiego jak Partia Oszustów? Jesteś pacjentem szpitala w Tworkach?

Gość gość
PIS to też złodzieje. Przydupas Kaczyńskiego Hofman razem z innymi pisiorami polecieli do Madrytu za pieniądze podatników ... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Poslowie-PiS-nie-uczestniczyli-w-konferencji-w-Madrycie,wid,17019506,wiadomosc.html

Gość gość
ja głosuje jak zawsze na PiS i cała moja rodzina oraz wszyscy współpracownicy oraz sąsiedzi.

Gość gość
najlepsze pienadze robi sie na wojie separatysci to tylko grozić s e mogą a co inego z islamem tych trzeba sie bac

Gość gość
A ja i moja rodzina jesteśmy debilami i będziemy głosować na PO .Jak przystało na prawdziwych debili .

Gość gość
Weź nie obrażaj innych, debilu:-D

Gość gość
Skłócić społeczeństwo na starych (mohery) z młodymi ,wierzących z niewierzącymi podzielić społeczeństwo na PIS uarów i PO matołów aby zjadali się jak głupcy . A rzad PO i PSL tymczasem sprzedaje po kawałku co Polskie obcym korporacjom ,zadłuża astronomicznie Polaków ,podwyższa podatki chce wydłużyć czas pracy.Emerytura po śmierci. Zwiększa liczbę urzędników aby nas pilnowali.

Gość gość
Nieprawda .PO to najlepszy rząd świata My debile zawsze na nich zaglosujemy .I nie wierzymy w jakieś afery PO .W TVN a nawet w TVP mówili że nie było takich afer ! A PiS jest niedobry ,w telewizji mówili i w gazecie napisali

Gość gość
O co ci chodzi debilu powyżej?