Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkalam w klubie dawnego kolege z pracy

Polecane posty

Gość gość

Hej laski, mam 26 lat, skonczylam w Polsce licencjat, od 3.5 lat mieszkam w mieszkam w UK. 3 lata temu pracowalam w pubie z Polakami i byl taki jeden gosciu, byl dosc przebojowy, dowcipny, ambitny.. pracowalam tam 2 miesiace, nie widziallam go do tego czasu Teraz ja pracuje w innym miescie, mam chlopaka, Polaka, jestem z nim 9 miesiecy, planujemy wspolna przyszlosc, pracuje na recepji, praca jest spoko pojechalam na impreze urodzinowa do dawnego miasta gdzie pracowalam 3 lata tamu bo Poja przyjaciolka z klasay z liceum tez jest teraz w UK i ona tam mieszka. No w kazdym razie jak bylam w klubie spotkalam tamtego kolesia, nie poznalam go bo ma dluzsze wlosy, ale on mnie poznal i zaraz go skojrzaylam. Wyszlismy na papierosa, pogadalismy, okazalo sie, ze on skonczyl w Anglii studia MBA i teraz pracuje w duzej korporacji jako jakis tam senior manager nie pameitam nawet dokladnie od czego. W kazdym razie mowi, ze kupil dom, i wiedzie mu sie dobrze, i nawet ma ofrty za lepsza kase. Ja dalej pracuje malo ambitnie i tak sie zaczelo ze gadalismy o pracy i on zaproponowal ze mnie wkreci do firy gdzie on teraz pracuje, bo on mnie zna i wie,, ze sobie poradze, tym bardziej teraz, jak podszkolilam jezyk. No i tak sobie gadalismy i na koniec pozniej on powiedzial cos w tym stylu pamietaj o mojej propozycji, jesli bys tylko chciala to moge cie pociagnac za soba na sam szczyt czy cos takiego i sie usmiechnal. No i co o tym myslicie?

Gość gość
kusi mnie ta jego propozycja spać nie mogę przez nią. mogę mu nawet pociągnąć byleby on mnie pociągnął na szczyt

Gość gość
bez podszywow prosze

Gość gość
Z opisu wynika, że on Cię pociągnie, ale i Ty będziesz musiała "pociągnąć" w zamian.

Gość gość
Ake o co ci się właściwie rozchodzi? On się nie myje, czy się brzydzisz? Bo nie rozumiem.

Gość gość
a co mamy myslec, twoj wybor

Gość gość
o jezu wy tylko o jednym serio myslicie, ze on mnie chce przeleciec? a nie pomoc jak kolezance?

Gość gość
wiem od jego dziewczyny , że dobry jest w łóżku więc chyba się skuszę najwyżej kariery nie zrobię ale będę mieć orgazmy

Gość gość
widze ze malo kto sie powaznie wypowiedzial :-/

Gość gość
Spotkaj sie z nim i przedyskutuj mozliwosci rozwoju kariery jezeli bedzie zbaczal z tematu to znaczy, ze to sciema i chce cie przeleciec. Jezeli rozmowa bedzie konkretna itp to zobacz co dalej z tego wyniknie. Mieszkam tez w UK i znam wiele takich historii wlasnie, ze ktos komus pomogl zalapac sie na entry level job do jakiejs firmy i to byl dla tej osoby milowy krok w strone kariery. Ludzie pomagali sobie ot tak po prostu po ludzku

Gość gość
dzieki za normalna odpowiedz

Gość gość
:)