Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jeszcze ma sens

Polecane posty

Gość gość
niby co mi da siostra z którą prawie nie rozmawiam i która mieszka z rodzicami. Do tego mieszkają daleko a ja mam tu pracę którą bardzo lubię. Jak pisałam kiedyś się odezwał po tych trzech miesiącach co może nic nie znaczyć po za tym że nie miał nikogo innego

Gość maniuska23333333333
A jak nie chcesz sie wyprowadzic na chwile to nie wiem np zajmij sie soba, wyjdz z kolezankami i to czesto wychodz zeby widzial ze z nim sie nudzisz, siedz dluzej w pracy nie gotuj mu nie rozmawiaj z nim. On musi zobaczyc roznice bo tak nic nie zdzialasz

Gość gość
robienie tylko dla mnie mi się nie uda wychowanie no i zawsze może zejść do rodziców i tam siedzieć. Wynieść się nie mogę, koleżanek tu nie mam. To mam się błąkać po mieście bez kasy żeby z nim nie przebywać? Myślę że są i inne sposoby i mam nadzieje że jakieś sensowne rozwiązanie się znajdzie

Gość maniuska23333333333
A nie masz jakiejs kolezanki? Albo wynajmmij cos Jak mowisz ze pracujesz to tyle wyskrobiesz

Gość gość
ja się zajmuje sobą ale on albo leży albo śpi wtedy. To dla niego żadna różnica. Przykład targi książki który opisałam

Gość gość
Mam taka sama sytulacje jak Twoja tylko ze moj facet to Marokanczyk i mamy dzieci jestesmy 9lat razem bez slubu i teraz dowiedzialam.sie ze stracilam wszystko odchodze dziewczyno spierdzielaj od takiego faceta ja tez po rozwodzie i co temu gnojowi leserowi dalam.sie omamotac tez go tlumaczylam.ja Ty uciekaj jestes sama

Gość maniuska23333333333
Wydaje mi sie ze poprostu nie chcesz sie wyprowadzic i tle. No a ciche dni?

Gość gość
nie wyskrobię bo pracę lubię ale zarabiam mało i pomagam rodzicom, nie mam bo nie mieszkam w rodzinnym mieście tylko 200 km od niego

Gość maniuska23333333333
No sama widzisz ze kazda rada jaka dostajesz jest na nie

Gość gość
ciche dni to oddech dla niego bo on musi mieć spokój i mu na rękę że z nim nie rozmawiam przecież może sobie odpocząć

Gość gość
bo w temacie wyprowadzki i koleżanek znam swoje możliwości

Gość maniuska23333333333
czemu z nim jestes? bo nie masz kasy? wydaje mi sie ze sie usprawiedliwiasz. Ja tez tak robilam az sie przelalo i sie wynioslam. Tez ci kiedys peknie zelka i to zrobisz. Oby nie za pozno

Gość gość
jestem bo kocham bo mam nadzieję że będzie lepiej. Co mi z powrotu do rodziców?

Gość maniuska23333333333
U mnie pomoglo to na tyle ze on sie zmienil bo zrozumial. Nie mielismy slubu a za miesiac sie pobieramy i wszystko jest super

Gość gość
boli mnie też że nie chce się kochać chociaż to wygórowane słowo w tym przypadku. Czasem wątpię że on to zrozumie

Gość maniuska23333333333
Chcesz miec tak do konca zycia?

Gość gość
Oczywiście że nie ale wiele tu opisanych rad w moim przypadku jest niewykonalnych . A zrywać jeszcze nie chcę

Gość gość
Powinnas poznac kogos innego. kogos kto cie zrozumie i doceni i wtedy bedziesz miala dla kogo odejsc

Gość gość
nie umiałabym tak. Jak jestem z kimś to już z kimś a nie szukam atrakcji

Gość gość
gdzie indziej

Gość maniuska23333333333
No to musisz w tym tkwic i tyle Twoje zycie twoja decyzja

Gość gość
no racja przecież jestem beznadziejna i nikt inny mnie nie będzie chciał. Zawsze mogę trafić jeszcze gorzej

Gość maniuska23333333333
Nie ty jestes beznadziejna tylko jego podejscie do waszego zwiazku Ale Ty sie na to godzisz wiec jest jak jest Nie masz kasy na wynajem? to na cvo wydajesz na jedzenie dla was? na Wasze mieszkanie (jego) ? masz kredyt jakis? przeciez nawet jak dostajesz najnizsza krajowa to dasz rade cos za to wynajc i sie utrzymac

Gość gość
napisałam że pomagam też rodzicom swoim no i czasem dla poprawy nastroju sobie coś kupi do tego jedzenie do tego dojazdy do pracy, telefon i kasy nie ma

Gość gość
To skoro dajesz kase rodzica to sie do nich wyprowadz i dawaj im wiecej. Nie widze innej opcji. On bez kopniaka niczego nie zrozumie

Gość gość
a z czego tą kasę na rodzinę jak będę u nich mieszkać? Tam nie mam pracy

Gość maniuska23333333333
Tłumaczylam sie tak jak Ty. Az mi sie przelalo. Zycze powodzenia i zmiany jego zachowania papa