Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek zaproponował mi pieniądze... co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Bo spotykam się ze sporo starszym facetem , było kilka tych spotkan jak narazie i już drugi raz mi proponował jakas kase dla mnie...co myslicie o tej calej sytuacji?

Gość gość
Żeś panna z najstarszym zawodem świata

Gość
wez kase. I tak jesteś kochanką i nie traktuje cię poważnie więc nie dawaj jak głupia za darmo :)

Gość gość
Jak daje to bierz,przynajmniej tak skorzystasz.

Gość gość
ze nie znasz znaczenia slowa kochanek. To sponsor, a nie kochanek

Gość gość
To oznacza ze łączy was sex i nic więcej. Potem wraca do zony i dzieci a ciebie ma głęboko w doopie. Głupich nie sieją

Gość gość
że potraktował cie jak lesnego ssaka

Gość gość
Skoro i tak jest kochanka to przynajmniej będzie miala i sex i kase,ja bym wziela.

Gość gość
18;28 takei sa wasze pobożne życzenia drogie żony, ale prawda jest taka, że nawet jak jest z wami to i tak myślami i emocjami ciągle jest przy innej. ja wolę być kochanką, bo kochankę się kocha, a żone się toleruje z musu mój kochanek nie kocha sie z żoną od lat nawet jak jeszcze mnie nie znał- wiem, bo jestem terapeutką jego żony i wiem o nich wszystko haha i pisze do mnie po 20-30 smsów, maili w ciągu dnia, na dzień dobry i dobranoc codziennie od prawie 3 lat naprawdę uważasz że lepiej być żoną hahaha

Gość gość
narazie kochanek bo od niego nie wzięłam, ale powiedziałam ,że jak będę potrzebowała to mu powiem...To prostytucja?

Gość gość
pogoń chama,a kase mu wsad w d.....:classic_cool:

Gość gość
ja bym brała kase bez zastanowienia ;) w koncu kochanków ma sie dla przyjemnosci no nie ;)

Gość gość
bierz jak daje

Gość gość
obciągnij mu i weż kase

Gość gość
slaby uklad, pewnie ***** tez zone a jak nie (watpliwe), to i tak zawsze bedziesz ta druga. rodzine i zycie ma gdzies indziej

Gość gość
18;28 takei sa wasze pobożne życzenia drogie żony, ale prawda jest taka, że nawet jak jest z wami to i tak myślami i emocjami ciągle jest przy innej. ja wolę być kochanką, bo kochankę się kocha, a żone się toleruje z musu mój kochanek nie kocha sie z żoną od lat nawet jak jeszcze mnie nie znał- wiem, bo jestem terapeutką jego żony i wiem o nich wszystko haha i pisze do mnie po 20-30 smsów, maili w ciągu dnia, na dzień dobry i dobranoc codziennie od prawie 3 lat naprawdę uważasz że lepiej być żoną hahaha xxxx gratuluję ci etyki. powinnas stracic mozliwosc wykonywania zawodu. a i jestem facetem, zebys sie nie produkowala ze zona zdradzona.

Gość gość
Też uważam, że to zachowanie naganne. Nie powinnaś by terapeutką.

Gość gość
Ty jesteś terapeutką? aż mam ochotę coś z tym zrobić.

Gość gość
Pewnie to n ie jest terapeutka tylko pseudoprzyjaciółka żony :(

Gość gość
terapeutka zony kochanka, masakra:o jak tobie kobieto nie jest wstyd? jak przeszlas superwizje?

Gość gość
ale jesteście tępe mózgi terapeutka to w waszym kulejącym mózgu psycholog haha a jets mnóstwo innych opcji ale co takei pustaki mogą wiedzieć i nie nie mam wyrzutów sumienia, bo to facet za mna lata od lat, jest na każde moje skinienie i czasem pomieszkuje u mnie przez parę dni, ale tego akurat nie lubię, wolę mieszkać sama, niech to żona mu pierze i gotuje... na szczeście jak jest u mnie to z łózka nie wychodzimy i to on wszystko mi podstawia pod nos, kawki, obiadki itp. ale i tak wolę byc sama, on mi daje pożądanie i seks i tyle chcę od niego

Gość gość
ale z was hipokryci już jakieś tępę żonki mają wąty ale zupełnie ich nie przeraża kiedy jakiś kretyn pisze że waliłby kobiety żelaznym prętem