Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak im to powiedziec ze zostana dziadkami

Polecane posty

Gość gość
powiedziec im !

Gość gość
a jak nie zauwaza???

poważna sprawa. Według mnie musisz powiedzieć o tym rodzicom jak najszybciej. A co wyprowadzki to chyba głupi pomysł ponieważ nie sądzę żeby Twój chłopak utrzymał Waszą trójkę, a mieszkając u rodziców będzie łatwiej, przynajmniej na samym początku. Jak obawiasz się reakcji rodziców to powiedz na początku tej siostrze. Podnoszenie rąk na kobietę jest karygodne...

Bedziecie sie pobierac? A po co wam ten slub? Najpierw ze soba pomieszkajcie i odchowajcie dziecko bo zawsze wszystko moze sie rozejsc

Gość gość
po to bo chcemy byc na zawsze razem ale boje sie troche ich reakcji zawsza matka gadala jak slyszala ze nastolatki w ciazy ze po slubie mozna zabrac sie za takie rzeczy jak sex

Gość gość
po to bo chcemy byc na razem zawsze i boje sie troche reakcji rodzicow matka zawsze gadala jak slyszala ze nastolatki w ciazy to zawsze gadala ze po slubie mozna sie zabrac za takie rzeczy

Aha czyli myslisz ze slub zagwarantuje ci to ze on zostanie z toba do konca zycia? A niby dlaczego jest tyle rozwodow? Idz do mamy, powiedz jej ze zostanie babcia i tyle. Im dluzej zwlekasz tym gorzej. Bo niby jakie masz wyjscie? Za pare miesiecy powiesz matce ze ten brzuch to niewiadomo dlaczego taki duzy...? :p

Gość gość
ale ona sie mnie nie spytala nigdy czego ja tak naprawde chce nawet balam sie jej powiedziec ze mam chlopaka bo balam sie jej reakcji

Koncze sie tu udzielac bo i tak nic nie rozumiesz, powodzenia w zyciu, papa :p

Gość gość
chlopak wpadl na pomysl zeby jutro im powiedziec o ciazy w dniu ktorym moja kuzynka ma urodziny nie wiem co mam myslec jak mysle o tym ze mamy im powiedziec zaczynam sie troche denerwowac

Gość gość
Jestes w 4 tyg? Tzn ze wlasnie powinnas dostac okres, wiec jeszcze wszystko sie moze zdazyc. Moze to ciaza biochemiczna. ...kiedy robilas test?

Gość gość
Poza tym jesli to 4 tydz to termin na lipiec. Cos kombinujesz...

Gość gość
byłam u lekarza i mówił mi że to ty 4tydzień i termin mam na 26czerwca robiłam beta hcg z pobierania krwi i wynioslo mi 462 powyzej 5 wiec to jest ciaza nic nie kombinuje

Gość gość
Dziwne, 4 tydz tp jest data spodziewanej miesiaczki. A na jakiej podstawie stwierdzil ciaze?,,

Gość gość
na podstawie wyników z krwi

Gość gość
co mam robic chlopak zgodzil sie na czwartek zeby isc do jego rodziny powiedziec o ciazy mialo byc dzisiaj ale przelozylismy to na czwartek a on nagle wyskakuje ze jutro przed poludniem idziemy do jego rodziny co ja mam robic doradzce mi

Gość Ale to już było
Nie masz wyjścia, nie da się tego ukryć musisz powiedzieć rodzicom o ciąży.Jestes dorosła i chlopak również dlatego zdani jesteście na siebie nawet gdyby mamie ta wiadomość nie odpowiadała.

Gość gość
Ja bym piczekala ze 3-4tyg bo to moze byc ciaza biochemiczna i za 2tyg juz bedzie po....

Gość gość
ale nie tylko moja matka ale takze rodzina babcia z ciotka go nie nawidza co w takim przypadku zrobic

Gość gość
Czekaj ze 3 tyg, moze faktycznie to bedzie ciaza biochemiczna i poronisz w tym czasie.