Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolek

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat, nadal mieszkam z rodzicami, jestem bez pracy, wykształcenia i prawa jazdy (zawaliłem liceum, a później siedziałem tylko w domu). Przez 2 lata pracowałem mcdonaldzie, ale mi podziękowali. Nigdy się nawet nie całowałem z kobietą i nie miałem dziewczyny. Zawsze byłem chudy, niski i trochę nierozgarnięty, dlatego byłem obiektem drwin w szkole zaruwno ze strony chłopakuw jak i dziewczyn. Dlatego przestałem chodzić do liceum i zawaliłem. Przedwczoraj byłem na spotkaniu klasowym i wruciłem upokorzony. Wszyscy moi rówieśnicy porobili się takie byki a ja przy swoich 58 kg i 170 cm wzrostu wygladałem jak chucherko, do tego przyszli ze swoimi żonami, dziewczynami. Kiedy wszyscy sobie popili nie było o czym gadać to zaczeli gadać o seksie, a ja głupi się zbłaźniłem i wyszło na to że jestem nadal prawiczkiem. No to jak za dawnych lat zaczeli się ze mnie nasmiewać. Wruiłem po tym spotkaniu tak zdolowany ze chciało mi się płakać i uswiadomilem sobie jakim zerem jestem. że nigdy nie bedę miał kobiety (bo naprawde mi tego brakuje) i że nigdy sie nie dowiem jakie to uczucie uprawiać seks z kobietą. Problem w tym ze jestem prawiczkiem z przumusu. Gdybym mogł już dawno poszedlbym na prostytutki ale nie mam własnej kasy a rodzice nadal traktują mnie jak 15 letniego kuwniarza. Nie wiem nawet po co tutaj piszę bo wątpie czy ktoś się tym przejmie, ale być może ktoś mi coś tutaj doradzi kto był w mojej sytuacji i jakoś wyszedł na prostą.

Gość gość
zarówno,chłopaków,wróciłem, wróciłem(2x), gówniarza, to tyle. a teraz odp. wyjdź z domu, poznaj kogoś i nie zachowuj się jak p***a. Proszę