Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tutaj ktoś, kto zna hiszpański?

Polecane posty

Gość gość

Co to znaczy: Me va a extrañar

Gość gość
znaczy : będę tęsknić

Gość gość
to nie jest hiszpański a pro po tylko dialekt z Galicji

Gość gość
Dzięki bardzo:) Tak właśnie podejrzewałam, ze to oznacza: "Będę tęsknić" Czy mogłabym również prosić o przetłumaczenie całości tej piosenki (jeśli to nie stanowi problemu oczywiście) :) Treść tego utworu znajduje sie tutaj: http://www.musica.com/letras.asp?letra=67943

Gość gość
Proszę niech ktoś odpowie mi na hiszpańskie pytanie?? Escribe con letras el resultado de la siguiente resta, seis menos dos i takie: Escribe con letras el resultado de la siguiente suma, tres más cuatro

Gość gość
1 cinco, 2. Siete

Gość gość
1. Napisz litermami wynik odejmowania, 6- 2. Odp. Seis menos dos es cuatro. 2. Napisz literami wynik dodawania 3 + 4. Tres mas cuatro es siete

Gość gość
Racja, cuatro, nie wiem czemu wpisalam ci cinco

Gość gość
dzięki wielkie za pomoc. Pozdrawiam :)

Gość gość
Moment to ci przetlumacze ten kawalek

Gość gość
Cada dia el sol nos dio en la cara al despertar/ slonce daje nam kazdy dzien przy przebudzeniu. Cada palabra que le pronuncie la hacia sonar/kazde slowo ktore wypowiedzialem, sprawialo, ze marzyla. No era raro verla en el jardin corriendo tras de mi/ nie bylo to rzadkie, widziec ja w ogrodzie biegnca za mna. Y yo dejandome alcanzar sin duda era feliz/ a ja dajac sie jej zdobywac bez watpienia bylem szczesliwy. Era una buena idea cada cosa sugerida/dobrym pomyslem byla kazda zaproponowana rzecz. Ver la novela en la television contarnos todo/ obejrzec jakas fabule w tv opowiedziec sobie wszystko ---- cz.I

Gość gość
Jugar eternamente el juego limpio de la seduccion/ grac wiecznie w czysta gre uwodzenia. Y las peleas terminarlas siempre en el sillon/ i klotnie konczyc zawsze w fotelu. Me va a extranar al despertar/ bedzie za mna tesknic przy przebudzeniu. En sus paseos por el jardin, cuando la tarde lluege a su fin/ podczas swoich spacerow w ogrodzie gdy ndejdzie koniec dnia. Me va a extranar al suspirar/ bedzie za mna tesknic przy oddechu. Porque el suspiro sera por mi/Bo oddech bedzie dla mnie. Porque el vacio la hara sufrir/bo pustka zada jej cierpienie

Gość gość
Me va a extranar y sentira que no habra vida despues de mi/ bedzie za mna tesknic bo poczuje ze po mnie zycie nie istnieje. Que no se puede vivir asi/ ze nie mozna tak zyc. Me va a extranar cuando tega ganas de dormir y acariciar/ bedzie za mna tesknic gdy nabierze ochoty na sen i pieszczoty. Al mediodia era una aventura en la cocina/ kazdego poludnia gotowanie to byla przygoda. Se divertia con mis ocurriencias y reia/ bawila sie przy moich wysilkach i smiala ze mnie. Cada caricia le avivaba el fuego a nuestra chimenea/ kazda pieszczota wozmiecala ogien w naszym kominku. Era sencillo pasarel invierno en compania/ bylo spokojnie spedzac zime w towarzystwie

Gość gość
Cuando el dia llegue a su fin cuando tenga ganas de dormir me va a extranar/ kiedy nadejdzie zmierz kiedy bedzie chciala zasnac bedzie za mna tesknic