Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawka999

Walka o lepszą wersje siebie

Polecane posty

Gość Truskawka999

Nie mam nic do stracenia. Czas który jest, jest najlepszy, jest idealny by podjąć działania. Każdy z tych 40 dni wypełnię na maksa. Postanowienia: -głęboko gdzieś opinia ludzi o mnie. Totalny dystans do siebie. Obserwowanie siebie jakby z boku. -Całkowity relaks. Zero stresu o cokolwiek. Chwila i tak trwa, nie ma znaczenia czy jestem zrelaksowana czy zestresowana, więc mogę być zrelaksowana. -Nauka w każdej wolnej sekundce. Muszę przerobić całą książkę. -Ćwiczenia Mel B codziennie -Ćwiczenia twarzy codziennie I zobaczymy efekt za 40 dni. Ktoś ze mną? Jakie macie postanowienia? "Dziś walczę, jutro zwyciężam. Ból minie, a duma zostanie już na zawsze"

Gość Truskawka999
Dzień nr1 8 listopad 2014 Dziś nauczyłam się, że: 1. Muszę zawsze być pewna na 100%. Nie że "tak mi się wydaje". Nie wiem - PYTAM. 2. Muszę być pewniejsza tego co czuję, co wiem, pewniejsza tego czego chcę od życia. I bronić swojego zdania! 3. Muszę totalnie olać temat: CO POMYŚLĄ. Jedyny sposób na to, to robienie rzeczy będących dla mnie niekomfortowymi i czekanie, upewnienie się, że nic się nie stanie jak je wykonam. Świat się nie zawali. Wszystko będzie tak samo, a ja wygram. 1 dzień ćwiczeń 1 dzień ćwiczeń twarzy 1 dzień postawy 1 dzień nauki I tak aż do celu xoxo Truskawka

Gość Truskawka999
Dzień nr 2 9 listopad 2014 Dziś się dowiedziałam dlaczego tak jest, że ja się źle czuję ze sobą... Winna, głupia, niepoważna, gorsza... No jak robię dziwne rzeczy i sama czuję że jestem dziwna, to dlaczego ludzie mają mnie odbierać inaczej?? Nie sądziłam że to jest takie proste. Wystarczy zmienić zachowanie. Zacząć żyć dobrze.... Wykonywać poprawnie swoje obowiązki. Nie robić dziwnych rzeczy. I poczucie winy zniknie. Zmienić się. Dla siebie. od dziś: Bycie fair w stosunku do wszystkich. Nie robić dziwnych rzeczy. Wychodzić poza swoje ramki. Nie analizować każdej minuty. dam radę.

Gość gość
Hej, ja jestem z Tobą! Ćwiczyłam już wcześniej Mel B i powiem Ci, że warto, po 3 miesiącach figura jak ta lala ;) musiałam przerwać przez kontuzję, ale od jutra wracam do tego :D uwielbiam Mel B, mega pozytywna babka.a ćwiczenia twarzy zaraz sobie wygogluje, brzmi ciekawie! Będę też doszkalać angielski i mam zamiar nauczyć się japońskiego :P A Ty jaką dziedzinę wiedzy będziesz pogłębiać? "głęboko gdzieś opinia ludzi o mnie" i " Nie analizować każdej minuty." to chyba najważniejsze, bo tak bardzo ogranicza.. I co znaczy "nie robić dziwnych rzeczy"? Pytam, bo czasem te dziwactwa są naszą najlepszą stroną. Nie ma co się dopasowywać na siłę kiedy można być liderem :D czytałaś może książkę "Jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi"? Jeśli nie, to polecam :)

Gość gość
"Muszę totalnie olać temat: CO POMYŚLĄ. " tak trzymaj :)

Gość gość
dodaje temat do ulubionych, tez chce wziac sie za siebie ale jakos nie mam motywacji moe podczytywanie Ciebie pomoze Powodzenia!

Gość Truskawka999
Dzień nr 3 10 listopad 2014 No, dziś poćwiczyłam porządnie z Mel B, mam nadzieję, ze za 40 dni jakieś efekty będą :D Odpowiadam na pytanie: Nauka dotyczy angielskiego i niemieckiego. Codziennie 20 słów z angielskiego i 30 z niemieckiego. Bardzo jestem z siebie dumna jeśli chodzi o dystansowanie się do otoczenia, do olewania tematu: CO ONI MYŚLĄ O MNIE. Moje zdrowie jest ważniejsze niż opinia ludzi o mnie. Och, jak czasem uda mi się na chwilę chociaż mieć to gdzieś, to czuję taką niewyobrażalną ulgę... ćwiczenia z Mel B: zaliczone ćwiczenia twarzy: zaliczone nauka: zaliczone wcierka we włosy: zaliczone postawa: zaliczone życie tylko dla siebie, opinia ludzi gdzieś: zaliczone "Ten czas jest na naukę i doskonalenie, przygotowanie do lepszego życia, które nadejdzie". xoxo Truskawka999

Gość zrodlana
ja mam postanowienie nauczyc sie jezyka hiszpanskiego. zapisalam sie do lincolna i mam duza motywacje zeby sie nauczyc. zobaczymy jak mo pojdzie :D