Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet odmówił mi spotkanie, bo twierdził że źle się czuł a wyszedł na miasto

Polecane posty

Gość gość

z kolegą..Odmóiwl mi spotkanie, bo niby był zmęczony, a sam polazł na miasto z kolegą. Ale to jest chamskie.. ja j***e.. czey to ja przesadzam?

Gość gość
Tez bym sie w****ila. Mogl prawde powiedzieć

Gość gość
Może miał rozwolnienie, a później mu minęło. Albo chciało mu się pierdzieć i wolał się z Tobą nie spotykać, a przy koledze nie wstyd walnąć :)

Gość gość
No właśnie bo byliśmy umówieni na dzisiaj i na jutro i jeszcze k***a odwraca kota ogonem

Gość gość
poszedł chclac a ściemniał że źle się czuje. Mam tego dosyć.

Gość gość
nie to koniec mam to gdzieś!Co za chamstwo, jeszcze on twierdzi że to wszystko moja wina. Mam go w d***e

Gość gość
ja bm zerwała

Gość gość
k***a niech s*******a, zrywam z nim. Skasowałam jego numer. Serio nie odezwe sie do niego już nigdy. Co za poniżenie

Gość gość
idz z kolezankami na miasto :) i będzie git:)

Gość gość
teraz musisz wytrzymać i broń Boze sie do niego nie odzywac

Gość gość
Zdecydowanie to nie przesada. Ja bym tak zrobiła, żeby o następne spotkanie ze mną musiał prosić i czekać na nie, skoro wcześniej wolał kumpli.

Gość gość
Kurwa on mi pociskał że sie źle czuje i czy sie jutro nie zobaczymy, ja do niego dzwonie a on na miescie z kolegami:o

Gość gość
No to się jutro nie zobaczycie, powiedz mu, że czas dla niego miałaś dzisiaj a teraz może spadać, niech sobie poczeka albo spada do kumpli.

Gość gość
no ale na jutro też byliśmy umówieni? Co mam mu powiedzieć jutro jak bedzie chciął sie spotkac (bo będzie na 100%)

Gość gość
po prostu wyłącz telefon

Gość gość
:)

Gość gość
no ale na jutro też byliśmy umówieni? Co mam mu powiedzieć jutro jak bedzie chciął sie spotkac (bo będzie na 100%) xxx no właśnie... jutro już wszystko wróci do normy - nawet się nie dowie, że wczoraj z nim zerwałaś, bo jutro znowu polecisz i będziesz skakać tak wysoko jak on będzie chciał

Gość gość
a jak jutro będzie chciał się spotkać to mu powiedz, że nie masz czasu i zmieniłaś plany, wyłącz telefon. A tak w ogóle to najpierw wyzywasz, chcesz zrywać a teraz miękniesz, słaba jesteś.

Gość gość
nie o to chodzi zerwałam z nim, ale chce się teraz na nim zemścić :) Jesteśmy tylko 5 miesięscy ze sobą -to koniec.

Gość gość
dziewczyno czy ty jestes powazna? moj byly tez mnie tak traktowal a ja zamiast go olewac to go prosilam zeby on nie zrywal. zobaczysz ze z twoim facetem bedzie podobnie. dlatego musisz teraz z nim zerwac i wiecej do niego sie nie odzywac! facet gdyby cie kochal i gdyby mu na tobie zalezalo spedzal by z toba czas nie z kumplami, a przynajmniej nie oklamywalby cie. zerwij z nim to jest najlepsza rada dla ciebie.

Gość gość
no wiem, ja mu tez kiedyś odmówiłam spotkania, ale chociaż powiedziałam prawde ze ide z koleżanką. To jest chore, to koniec

Gość gość
Kolejny królewicz, który liczy,że dziewczynę sobie okręci wokół palca. On będzie robił tak,zeby jemu pasowało zawsze i wszedzie, niekoniecznie liczac się z twoimi uczuciami.

Gość gość
wiesz co uwierz mi najlepsza zemsta bedzie olanie go. przysiegam na wszystko ze to jest najlepsza zemsta! nie odzywanie sie, ignorowanie jego telefonow, smsow, jego! ja na moim bylym sie mscilam pisalam glupoty na jego profilu spolecznosciowym, wymyslilam historyjke ze mam znajomego ktory jest informatykiem i ze razem z nim wkradlam sie na konto gadu dziewczyny ktora mu sie podobala i przeczytalam tam niby jej rozmowe z ich wspolnym kuplem ze go niby wysmiewali. po prostu masakra, wiesz jak mi teraz glupio. czuje sie zazenowana tym co wtedy zrobilam i jeszcze pare innych rzeczy, ale uwierz mi byly wtedy zobaczyl jaka jestem zdesperowana i cieszyl sie ze juz nie jest ze mna. takze odpusc sobie zemsty. uwierz mi nie warto!!!!

Gość gość
a ja uwarzam ze przesadzasz. Facet wyszedł z kumplami, sama pisałaś że wychodziłaś z koleżnaką na impreze i mu odmawiałaś. Bez przesady

Gość gość
Dobrze. Kopnij gnoja w d**e. Ile masz lat autorko?

Gość gość
mam 22 lata

Gość gość
gość dziś chyba cie p****ało

Gość gość
kolezanko... faceci lubia towarzystwo z kims z ktorym popija.. browara :) jutro na spokojnie po prostu porozmawiajcie i wydzielce dni razem i z kumplami :D i po problemie :D

Gość gość
facet lubi miec swoje male ja w ciagu tyg. :D jesli go w tym ograniczysz to w przyszlosci pojdzie bokiem :D wiec daj mu luzu i nie wiąż go jak psa bo w końcu sie zerwie :)

Gość gość
23:30 Ale to nie o to chodzi, chodzi o to że mnie oszukał że mnie okłamał. Odmówił mi spotkania, bo niby źle sie czuł i był zmęczony, ja dzwonie do niego a on napruty w jakiejś knajpie z kolegą i jeszcze on ma do mnie pretensje:o