Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuska16

Co kupić facetowi na gwiazdkę bądź mikołajki?

Polecane posty

Gość niuska16

Dziwna sytuacja, mój Chłopak, w zasadzie nie jesteśmy parą, no ale zachowujemy się typowo jak dwa "zakochańce" ;d wszystko co razem przeżywamy, to przeżywamy tak jakbyśmy to my jednie mogli przeżyć, ale nie o tym teraz ;d więc pragnę poradzić się internetów co mogę kupić właśnie takiej bliskiej osobie jak On? znamy się 2-3 lata, ale ale... nie wiem jakich kosmetyków używa, wiem o kilku jego ulubionych zepsołach, jaki jest jego ulubiony kolor xd takie bardzo minimalne wiadomości mam :C czy myślicie, że mogłabym kupić mu na gwiazdkę bądź mikołajki koszulkę czy płytę jego ulubionego zespołu, kubek, ramke z naszym zdjęciem, szalik? czy co? może jakieś śmieszkowe bokserki? :D dodam jeszcze, że jest to facet-jak na faceta przystało ma przewspaniałe mięśnia- więc opcja z szalikiem może odpaść xd :D proszę o pomoc! :D

Ramkę ze zdjęciem i może coś jeszcze. Coś praktycznego, ramka będzie miała znaczenie symboliczne

Gość gość
autorko. z tego co zaproponowałaś to tylko mikołajkowy ocieplacz na filutka wydaje mi się w miarę dobrym pomysłem

Gość niuska16
za ocieplacz to będzie robiło coś innego :D bez odbioru "gość." xD

Gość gość
autorko. pamiętaj aby przeczyścić komin zanim weźmiesz się za ocieplanie

Gość niuska16
hah ;d racja racja :) ale nie chodziło mi o żadne zbereźne rzeczy xD ja po prostu miałam na myśli spodnie czy kalesony ;p kurdee.. tu też wiedzą, że mam zboczoną stronę swojej osobowości-nigdzie się z tym ukryć nie da xD ale dobra ktoś coś proponuje? tak na serio, co mogę mu kupić? boję się, że nie trafię z prezentem ;d jak ktoś ma jakiś pomysł, to proszęę! ;)