Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam znalezc sobie kochanka

Polecane posty

Gość gość

mam 32lata rozstalam sie z facetem 4 lata temu z powodu mojej bezplodnosci i niepelnosprawnosci(po wypadku odszedl) czuje sie bardzo samotna wiem ze na meza, rodzine nie mam co liczyc mysle o zapoznaniu przyjaciela do spotkan raz na jakis czas nic zobowiazujacego w gre wchodzilby seks ale jakas w mojej glowie siedzi mysl ze to zle i niemoralne alternatywa jest straszna samotnosc jaka czuje od 4 lat

Gość niuska16
jejku, współczuję :C myślę -ja okiem młodej osoby- że złe to nie jest, to przecież potrzeba wewnętrzna, każdego z nas- by kogoś mieć i żeby ktoś nas pocieszał nie koniecznie w jeden określony sposób.

Gość gość
sprobuj na portalach spolecznosciowych :)

Wyrzuć ze swojej głowy wszystko to, czego nawbijali Ci do niej katecheci. Życie nie trwa dłużej, niż jedno tchnienie wszechświata. Nie wszyscy faceci chcą mieć dzieci i nie wszystkie dzieci mają rodziców. Możesz stworzyć normalny związek i rodzinę.

Gość gość
tak ,powinnaś:)

Gość gość
miej wyj****e a bedzie Ci dane :D

Gość gość
wlasciwie to nie chce zwiazku nie chce zawracac komus glowe swoimi chorobami i ograniczeniami chce tylko raz na 2 tygodnie isc do kina i sie pokochac ale z 1 wybranym facetem takim przyjacielem

Gość gość
no i dobrze, chcesz to to rób, seks to nie jest jakieś nie wiadomo co, to normalna i raczej powszechna potrzeba. Nie ma co demonizować

Gość gość
Ten facet ktory odszedl to twoj maz?

Gość gość
chcesz tego...wiec zrob to

Na twoim miejscu nie szukałbym na forum dla zadymiarzy, tylko w realu. Nie wiem jaki to rodzaj niepełnosprawności. Nie wiem, na ile jest widoczna, jak bardzo przeszkadza w prowadzeniu normalnego życia, jak może rzutować na twoje relacje z mężczyznami.

Gość gość
m

Gość gość
up