Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark_defender

Dziewczyny ostrzegam was przed mężczyznami zrobiłyśmy eksperyment

Polecane posty

Gość dark_defender

Zrobiłam z koleżanką eksperyment. Pracowałam jako recepcjonistka w hotelu, miałam nocną zmianę, były to święta - więc hotel był pusty. Przyjechała do mnie koleżanka na kawę, posiedzieć, pogadać. Postanowiłyśmy zrobić eksperyment, który polegał na sprawdzeniu ile potrzeba mężczyzną by umówili się z nią na sex. Weszłyśmy na znany portal Badoo - zgadałyśmy do 2 mężczyzn, coś w stylu: "pokłóciłam się z chłopakiem, chcę zrobić mu na złość, czuję się samotna i jestem w hotelu, wyprowadziłam się od niego - może się spotkamy?" Teraz uwaga: OBAJ PRZYJECHALI, nie pytając wcześniej nawet o szczegóły - jeden zapytał czy ma coś płacić. Wcześniej informowałyśmy ich, że jak będą mają poczekać w recepcji a ja jako recepcjonistka (ha ha) kulturalnie mówiłam, żeby się nie krępowali i poczekali na gościa. Oczywiście najpierw przyjechał jeden "Pan" gdy pojechał przyjechał drugi. Nie mogłyśmy powstrzymać się ze śmiechu gdy z spoglądałyśmy na ich pełne zawodu twarze. Wystarczyła kilkuminutowa rozmowa przez internet - by facet zgodził się na sex i by po niego przyjechał po 1 w nocy. To jest śmieszne, żenujące i straszne. Pozdrawiam, recepcjonistka NIEfeministka! Takie są fakty.

Gość gość
skoro weszłyście na badoo to chyba nie dziwne. tam niektórzy wprost piszą na swoim profilu, że intersuje ich tylko seks. zebys napisala na facebooku do 2 losowych to jeszcze, ale na badoo siedzą sami napaleńcy.

Gość gość
na badoo, na sympatii i innych, jeden pies, a pies tylko jednego chce.

Gość gość
bo lubimy seks i przyjemnosci, a nie lubimy zbędnych i niepotrzebnych zobowiazan - jeszcze cos? okazje trzeba łapac, bo ich mało byle chorob nie roznosic wiec zawsze w gumie.

Gość gość
znam lepszy numer umawiasz sie z kolesiem na seks po czym mowisz ze lepiej zeby przelecial kolezanke bo masz inne plany

Gość gość
SPIÉRDALAJ DZÎWKO

Gość gość
Wejdź na pierwszy lepszy czat. Tam faceci hurtem piszą do kobiet, proponując im niemal na wejściu seks, najlepiej tego samego wieczora. I niekoniecznie jest to czat erotyczny.

Gość dark_defender
Nie szanujecie siebie mężczyźni. Dla mnie mężczyzna, który korzysta z każdej okazji jest równie obrzydliwy jak kobieta dająca taką okazję... Nie imponuje mi "doświadczony" facet w łóżku wręcz przeciwnie, tak samo jak wy, my kobiety nie chcemy by nasz partner miał wiele dziewczyn a może inaczej: wiele stosunków, nawet nie z dziewczyną a z wyrobem dziewczynopodobnym - rozdającym ubogim kawałek siebie.

Gość gość
i dla tego bóg wymyślił ślub i zakazał sexu przedślubnego bo sie zna na psychice ludzkiej biblia to podręcznik do psychologia w tej księdze sa opisane wszystkie emocje od zazdrości po miłość szaleństwo pogardę konsekwencje grzechu to cierpienie to tak samo jak złamiesz przepisy drogowe np na zakrecie jedziesz setka a jest ograniczenie do 30 to wiadomo ze sie zabijesz bo jest ostry zakret i wypadniesz z drogi i zderzysz sie z drzewem albo czym inym

Gość gość
w tej księdze sa opisane wszystkie emocje od zazdrości po miłość xxx Zwłaszcza w pieśni nad pieśniami :P

Gość dark_defender
mężczyznom*

Gość gość
No tak, dwóch mężczyzn z dennego portalu społecznościowego dla gimbazy przesądza o rzeczywistości. Przekonałaś mnie.

Gość dark_defender
Jaka kupić muszlę klozetową? kupiłam koło idol simple dziadostwo jakich mało, trzeba kilka razy spłukiwać by spłukało chcemy to g****o wywalić na śmietnik i tu pytanie jaką polecacie muszlę ze spłuczką razem, kompakt która faktycznie dobrze spłukuje przedtem miałam na rurze ok. 1m spluczke tera zachcialo sie ładnego, a te ładne są gówniate nie ma to jak grawitacja

Gość Palikarp
gdy gostek umawia się z kobietą i na dzień dobry ma na myśli bzykanie to masz przed sobą konkretnego i normalnego faceta ! natomiast kobiety jak zwykle lubią sobie życie spierniczyć i kobieta łazi za jakimś duupkiem w miniówie i pończochach , gołą łajdaczką przy nim świeci i nogi rozkłada a ten NIC , ogląda się za kumplami i co chwilę fryzurę przed lustrem poprawia.

Gość gość
przeciez i chlopacy i dziewczyny maja swoje potrzeby sexualne. ci którzy nie maja partnra to niech sobie uzywaja na wesolo! co komu do tego? kto kupuje w dzisiejszych czasach kota w worku? a jak para ze zoba zerwie, to co innego? taka polska moralność mnie mdli!!!! uzywajcie póki mozecie- ale starajcie sie nie zdradzać osoby która kochacie. V.

Gość gość
a czego oczekiwalas? ze sie jakis bedzie wzbranial przed miechem zanim je powacha?