Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcezakochania

Jestem mężatką nie chce się zakochać w innym

Polecane posty

Gość niechcezakochania

Jest pewien mężczyzna na którego nie dawno zwróciłam uwagę tzn podobał mi się już wczesniej bo jako klienta znam go już 2 lata, ale nie flirtowałam z nim po prostu mi się podobał. Kilka miesięcy temu zaczepił mnie śmiechem zartem zaproponował kawę nic mu nie odpowiedziałam, ale zaczełam od tamtego momentu zwracac na niego uwage i od tamtego momentu czuję, że coś iskrzy między nami. Ostatnio zaczynam o nim myśleć, nie całowaliśmy sie ani nic, ale jakoś nie moge sie przy nim skupić nie wiem co się ze mną dzieje z jego strony też czuję że coś jest na rzeczy ale oboje mamy rodziny i dzieci. Co mam zrobić aby się w nim nie zakochac tzn. wiem musiałby nie przychodzić do mnie do firmy, ale nie przychodzi do niej tylko i wyłącznie dla mnie po prostu ma tez swoje interesy powiązane z nasza firmą. Bronię się jak mogę aby się nie zakochać mąz mi tego nie ułatwia bo nie układa nam się najlepiej, ale jednak nie chce się zakochać w kimś innym nie panuję nad tym non stop o nim myślę ostatnio. Nie mogę się skupić na niczym wali mi serce przy nim i czuję motyle w brzuchu. Nie chcę tego co mam robić pomóżcie nie chcę się zakochać.

Gość gość
wiem co czujesz kochana.. mam tak samo ale mam narzeczonego a nie meza..

Gość gość
zycie układa nam scenariusze ...coż

Gość niechcezakochania
Ale ja tego nie chce bo nie chce sobie niszczyć rodziny , chociaż na mężu ostatnio nie moge polegać, ciagle się z nim kłócę bo krzyczy na dziecko a ja już nie mam siły z tym wszystkim z drugiej strony osoba która ma rodzinę więc tez nie ma sensu się w to pchać ;(

Gość gość
skoro tak, to nie pisz idiotko dyrdymałów ,na co liczysz ?:D Jesteś taka stanowcza i konkretna to po diabła zakładasz tak denne tem

Gość niechcezakochania
DO gość 00:12 Bo nie wiem jak się nie zakochać. Jak czytam twoja obraźliwą odpowiedz jestem za ACTA. Nic nie wnosi twoja wypowiedz więc się nie odzywaj. Taka krytyka mnie nie rusza tylko konstruktywna daje mi do myślenia więc daruj sobie.

Gość gość
Jak się nie zakochać? Nie myśleć o innych facetach, proste! Ale z drugiej strony skoro ciągnie cię do innych, to znak że nie kochasz męża, więc po co to ciągnąć? Rozwód i niech każde idzie w swoją stronę.

Gość gość
porozmawiaj z mezem ze chcesz od nowa zaczac wszystko, zeby wam sie ukladalo...idz w ta strone

Gość gość
Jakby każdy się zdradzał tylko dlatego że coś nie układa się w małżeństwie, to mielibyśmy 100% rozwodów, po ch/uj się żenić w takim razie?

Gość niechcezakochania
Rozmawiałam z nim (mężem )powiedziałam mu żeby się zmienił on zawsze to mówi na miesiąc jest spokój a potem znowu to samo z drugiej strony ciągnie mnie tylko do jednego klienta dawno tak się nie czułam mimo, że mam na codzien do czynienia z przystojnymi facetami ten ma coś w sobie co nie daje mi się skupić na niczym innym, ale on ma rodzinę. Jak mam o nim nie myślec jak codziennie go widzę? Nie myślę o innych i podczas 5 letniego małżeństwa nie myślałam o innych nagle od jakiś kilku tygodni coś się stało , że mimo iż faceta znam 2 lata coś się dzieje że czuję chemie miedzy nami.

Gość gość
Przestałaś kochać męża i tyle, ciągnie cię teraz do czegoś nowego, bo masz nadzieję że mogłoby być lepiej.

otrząśnij sie i przestań sobie wmawiać ze coś poczułaś . to mógłby być kazdy inny facet po prostu trafił w kryzys w twoim zwiazku jeśli się nie obudzisz i to zabrniesz za daleko by się cofnąć, z kazdym jego komplementem poczujesz się coraz bardziej samotna w swoim zwiazku i skierujesz złość na męża a wywyższysz bawidamka (tak okreslam kretynów bedacych w zwiazkach i podrywajacych zajete). próbuj dalej porozmawiać z mężem o twoim zwiazku czego ci brakuje do skutku moze lekka terapia szokowa ale próbuj do skutku to działa o ile nie bedziesz krecić na boku bo to tylko pogorszy sprawę i masz po zwiazku. badż z meżem konkretna to facet zadne podchody moga nie działać prosto z mostu najlepiej . kobieta czasem zapomina i ma pretensje ze je nie rozumiemy lawirujac ze moze się domyślimy . pozdrawiam i życze szczęscia w naprawie zwiazku to naprawdę jest proste o ile chcesz naprawy i nie wdasz sie w romans po którym wady twojego męza urosną w twojej wyobrazni do rozmiaru himalajów i bedziesz marzyć tylko o motylkach (urojonych )z nowym .tak działa psychika . mąż tez to potrafi tylko daj mu szanse

Gość gość
omijaj go szerokim łukiem,to zboczeniec,cham i swinia,wie ,ze jesteś mezatka i bydle zaczepia cie? kopa w d**e smieciowi:classic_cool: