Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła kochanka Koke

mam zamiar umówić się z Koke w realu i zrealizować z nim swoje fantazje

Polecane posty

W swoich tekstach Koke pisze dokładnie to co mnie kręci, mam zamiar umówić się z nim w realu i to zrealizować. Macie dla m ie jakieś rady?

Gość gość
a wilk nie moze byc?

Gość gość
koke to wilk, mało ci ?

Gość gość
tia umow sie z nim w obi do reala za daleko

Mślicie że w realu nie jest dobrze? Myślałam jeszcze o tesco ewentualnie. Jak już pytacie o moje fantazje :classic_cool: to chciałabym w tym markecie chodzić z Koke między alejkami z mrożonkami, przejść kolo ryb i na końcu wylądować przy nabiale.

Gość gość
noze tez byc bacówka

Gość grizelda oetker nr 2
A myślicie na serio ze koke to Wilk? Po czym tak sądzicie?

To bzdury jest miedzy nami co najmnie 10 lat roznicy J a nie uwodze kobiet na ERO bo moje Gorlaskie serce zajete Koke uwodzi az milo patrzec takie sa przawa mlodosci i bycia wolnym

Gość gość
proste, poczytaj formę i zobacz godziny wejść Jest wilk , jest koke, w małych odstępach.. Ślepi jesteście ? itd itd. głupie lachy

Autorko chcesz zebym zostal na Twoim temacie na dzisiejsza noc Jak nie chesz powiedz szczerze nie obraze sie O Koke moge ci cos powiedziec jak chesz:) To trudny model w obsludze wiec sie zastanow czy dasz rade?

Zostań Wilku, pewnie, przecież nie musisz pytać. To wolny topik i każdy może pisać. Chętnie posłucham o Koke, powiedz mi...

A dlaczego trudny model?

Gość gość
Wilku a to znasz klamczuszku? Ma 43 lata, 175 wzrostu. Po rozwodzie, ma aktualnie partnerke ale nie układa mu się w łóżku dlatego poszukuje seksu tu na forum. Marzy mu się, aby: "wziaść kobiete ostro od tyłu bez pytania o zgode i wymierzyc kilka solidnych klapsów wypiety tyłeczek ociekajacy pożadaniem". X Jego plan to stworzenie realnej bacówki pod którą kryją się anonimowe spotkania nad jeziorem, nagość, orgie, brak zahamowań. X Jest to człowiek mężny, odważny i honorowy! X przedstawiam Wam...uwaga... jego wysokie imie brzmi... wilk1946 X Chętne Panie mogą udzielać się w jego temacie "Bacówka Noc Kupały" X jeśli ktoś pragnie kontakt bardziej prywatny oto jego adres email: wilk.bacowk@gmail.com

Gość gość
ilku to Twoje ogłoszenie PD 2014.07.21 Mam propozycję. Chciałbym spróbować trójkąta z innym facetem i moją dziewczyną. Propozycja dla panów - czy jest jakiś chętny, dyskretny pan, który nie boi się wyzwań natury seksualnej i podołałby wymaganiom mojej pani. W grę wchodzi tylko seks k+2m, panom bi lub homo dziękuję. Wdzięki mojej dziewczyny: http://zapodaj.net/ee8a5ed7160bb.jpg.html Wszystkich chętnych proszę o maile: pawel.dmowski71@gmail.com

Gość gość
A skąd te wiadomości o Wilku? Bo przecież on tak nie pisze. Pisze ze ma żonę i nie szuka tu kontaktów. Zawsze podkreśla ze nie szuka tu seksu.

Gość gość
Tu tez pisze ze ma jedna :-D wilk1946 2014.06.13 Oczekuję odpowiedzi tylko od kobiet !!! Wiem z własnego doświadczenia że lubicie być brane bez pytania was o zgodę, zdecydowanie, trochę brutalnie, pokonując wasz lekki opór z totalna dominacja nad wamiusmiech.gif Nauczyła Mnie tego jedna z moich kobiet, wcześniej wychowany w atmosferze szacunku i rycerskości było to dla Mnie nie do pomyślenia. Teraz się naprawdę rozkręciłemusmiech.gif i Uwielbiam takie akcje. Zawsze jednak Mnie niepokoiło żeby nie przekroczyć granicy więc ze swoimi kobietami ustalam taki sygnał ostrzegawczy gdym się zagalopował żebym wiedział kiedy wasze nieusmiech.gif znaczy naprawdę nie dzisiaj. Uwielbiałem wszystkie swoje kobiety i nigdy żadnej nie chciałbym skrzywdzić celowo. Z tym sygnałem czuję się bezpiecznie, Jestem ciekawy jak wy radzicie sobie z tym problemem Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a> edytowano 2014.10.26

Gość gość
No faktycznie troche nie trzyma sie kupy jego osoba. Ale z drugiej strony czy wy wszyscy mowicie o sobie prawde na forum? Przecież to nie real, to tylko forum. Tu mozna pisać nieprawdę, można pisać co sie chce, stworzyć wymyśloną osobę...

Gość gość
Koke to alter ego Wilka, idioci:D

Gość gość
No ale wilk chce spotkan w realu.Tym co nie przewiduja spotkan nie ufa...

Gość gość
A na sex można sie z tobą Wilku umówić? Bo ja lubie tak jak w twoim przytoczonym tu topiku: ostro, z przełamywaniem mojego oporu, troche na siłę, z dominacją...

Gość gość
Mozna, a nawet trzeba, jest taka potrzeba :-)

Gość gość
Smof bedziesz mial chyba swój temat załozony przez wilka :-)

Gość gość
Koke to karlito i miał temat ale mam ochote

Gość gość
idioci :P

do Wszystkich Smof klamie nie dostalem zadnego maila od niego niech wklei calosc maila z pokazaniem daty i do kogo??? Moj mail jest w stopce wszyscy go znaja:) Ale nic straconego niech wysle teraz i sie umawiamy jak czuje taka potrzebe:) Tylko juz bez sciemy jak z t ym poprzednim ktorego nie wyslal!!! Wiec niech go wklei calego data, do kogo i tresc a nie robi z siebie twardziela na ERO:) Podaj mi jeszcze na jakim temacie zamiescil to wczoraj dostanie tam taka sama odpowiedz jak tutaj i sie umawiamy jak taki twardziel z niego:) Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Gość gość
Koko, mój koko, będziesz ze mna w Maroko, w ostrym seksie podbije ci oko, powiesz to nic, jest spoko, a ja z podniecenia ko.ko,ko.ko... i pojedziemy wózkiem orurowanym ja z brokatem, ty z małym ptaszkiem w spodniach schowanym...

Gość gość
Piękna poezja

Gość gość
Autorko, zanim przystąpisz do realizacji swoich fantazji poproś koke/Wilka o przesłanie na prywatnego maila zdjęcia penisa w stanie wzwodu, bo może się okazać, że szkoda fatygi i pieniędzy na bilet kolejowy. Zresztą nie tylko na bilet. Jeśli zapragniesz by cię przenocował przez weekend w swojej bacówce musisz dodatkowo zakupić 3 razy po 0,75 jakiejś przyzwoitej wódki, produkty na śniadanie i obiad dla was dwojga oraz opakowanie prezerwatyw, z których, w najlepszym razie wykorzysta jedną.

Gość gość
Nietrudno jest przekonać Wilka Kiedy się zmierza do jego tyłka Gorzej gdy Panna się przed nim obnaży Nie ma kto wtedy stać na straży