Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie miałam orgazmu

Polecane posty

Gość gość

Powiedziałam dziś mojemu facetowi, że nie miałam orgazmu, ale nie kiedy przestał mnie lizać z rana, tylko wieczorem po kolacji, jak mnie wkurzył czym innym i się posprzeczaliśmy. Przegięłam?

Gość gość
i jaka była jego reakcja?

Gość gość
nie przejmuj sie orgazm dopiero za poltora tygodnia

Gość gość
A ty naiwna pewnie myślisz że on o tym nie wie? Przecież kobiecy orgazm jest bardzo widoczny i nie można go przeoczyć, więc facet doskonale wie że ci go nie dał, tylko ma to w d***e po prostu.

Gość gość
No, nie został wystawiony.kiepska aktorka z pewnością nie uda, ale trochę inteligencji, dobrego nastroju i facet nigdy nie będzie miał pojęcia, że jest kiepski. Ale co zrobić z naszymi nieporadnymi misiaczkami które kochamy - oni są pewni swojego supresamstwa, ledwo toto dotknie wnętrza uda, pocałuje w uszko i już uważa się za latino lover. Panowie, gdybysmy was nie kochały i nie udawały wymarlibyście jeszcze w okresie epoki żelaza z frustracji. ```udawanie ratuje nasz gatunek!!!

Gość gość
to z tego powodu, ze zwykle bronicie swoich (..) jak niepodległosci. skutkiem czego spora czesc samców zwyczajnie nie ma gdzie sie nauczyc podstaw. naczynia połączone.

Gość gość
Jasne tak to sobie tłumacz, jeśli facet daje się nabrać, to tylko dlatego że orgazm kobiety ma gdzieś, a udawaniem same sobie robicie krzywdę, bo przyzwyczajacie takiego faceta sierotę że wszystko jest oki i nic nie trzeba zmieniać.

Gość gość
a potem jeszcze jest temat, ze "zrobiłysmy eksperyment seksu bez zobowiazan, bylo 360 chetnych facetów i drugi taki sam - i zero kobiet" na czym cwiczyc, na gumowych lalkach?

Gość gość
My faceci w wielu przypadkach również udajemy że jesteście świetne w łóżku, a to że mamy wytrysk nic nie znaczy, wytrysk u nas jej mechaniczny, ale nie oznacza on że seks był super.

Gość gość
gosc 01.40 Uczyć się seksu nie należy na 50 czy 100 niebroniących się prawiczkach. Zawsze można trochę poczytać, dowiedzieć się jaką rolę spełnia poczucie bezpieczeństwa, jak ważne są piersi - nawet najmniejsze drobinki mają czerwoną linię z centrum dowodzenia... Orgazm jest przeceniony, ale czasem kobieta chce go mieć. Czasem jednak machowy troglodytyzm facetów go uniemożliwia. Panowie - mit wielkości jako jedynego słuszngo oręża jest.... tylko mitem

Gość gość
wszystko to jasne, ale gdzie i na kim sie tego uczyc, skoro 9/10 kobiet/dziewczyn na słowo "seks" ucieka gdzie sie da? i czesto nawet ze zwyklej rozmowy nici? najpierw uciekacie gdzie pieprz rosnie przed tematem , a potem ze z nas troglodyci poczytac sobie.. pewnie. a nie lepiej powiedziec nam z "pierwszej reki"? ja wolałbym usłyszec z ust własnych, tym bardziej ze kazda z was jest inna i czytanie nie ogarnia wszystkiego. to jakbyśmy nauke pilotazu samolotu tez mieli opanowywac tylko "czytając".