Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przełamać strach przed tym?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze byłem lekko nieśmiały. Nie potrafię nawiązywać głębszych relacji z ludźmi. Mało kto mi odpowiada tak naprawdę. No i teraz przekłada się to na moje problemy z kobietami. Nie potrafię być sobą przełamać się.. a do niej czuje coś wyjątkowego chce się przed nią otworzyć ale nie wiem czy nie jest za późno. Często milcze w jej towarzystwie, ona mnie coś tam zagaduje czasem ale ja rzadko kiedy nawiązuje rozmowę z nią. Ale kiedy już to zrobię ona się cieszy, uśmiecha.. widzę że mnie lubi.. co ja mam robić ze sobą? Miałem ciężkie dzieciństwo, może to miało wpływ. Jakiś brzydki nie jestem.

Gość gość
No pomóżcie.

Gość gość
Też miałam ciężkie dzieciństwo I młodość I życie dorosłe :) To tytułem wstępu :P Nie chciałbyś wiedzieć jak bardzo jestem nieśmiała a mimo tego On uważa że jestem kimś wyjątkowym 😘 Jeżeli Ci na niej zależy - nie "uciekaj". Niech widzi że Ci zależy powodzenia

Gość gość
Ale u kobiety to inaczej wygląda. Facet jest uważany za ci/otę :P Staram się nie uciekać.. ale jak ona mnie np. dotknie opierając się o mnie, to nie potrafię znieść tego napięcia i się po chwili odsuwam. Nie wiem po co ona to robi :P.

Gość gość
A do czego tu walić?

Gość gość
skoro miałeś ciężkie dzieciństwo to idz do psychologa bo pewnie stąd problemy w życiu dorosłym z innymi ludźmi i kobietami, sam sobie z tym nie poradzisz

Gość gość
A co tutaj psycholog pomoże?

Gość gość
Może ktoś coś jeszcze poradzi?