Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przełożył mnie przez kolano..

Polecane posty

Gość gość

Nieczęsto się kłócimy, raczej tak normalnie, 8 lat po slubie. Kilka dni temu pokłocilismy sie jak nigdy i w nerwach nazwałam męża idiota. Przestał krzyczeć i powiedział juz spokojnie zebym tak do niego nie mówiła. Nastepnego dnia była kontynuacja kłotni i gdy znów w nerwach nazwałam męza idiotą i jeszcze paroma epitetami, przerwał mówić, myślałam, że znów wyjdzie a on... przełozył mnie przez kolano, ściągnął w dół spodnie od piżamy (bo to rano było) i dał dwa klapsy, trwało chwilę, nie zdążyłam nic powiedzieć, włąsnie chciałam krzyknąc co robi ale nagle poczułam na swojej gołej pupie jego... pas. Chyba z trzy razy dał mi tym paskiem a potem podciągnął spodenki, powiedział, że powtarza żebym go tak nie nazywała bo on tak mnie nie nazywa. po czym spokojnie jakby nigdy nic wyszedł do łazienki się golić... Zostałam jak osłupiała, z bolącą pupą po tym jak dostałam... lanie ?? od własnego męża jak jakaś mała dziewczynka...

Gość gość
Żalisz się czy chwalisz?

Gość gość
Ona sobie marzy :-D widać lubi i by tak chciała :-D:-D:-D

Zazdraszczam :( Niestety mój by tak nie dał rady, musiałabym sama spuścić spodnie i przełożyć się przez jego kolana :P

Gość aczy
A ten pas miał przygotowany wcześniej, czy tak sprintowo wysupłał sobie z gaci?

Gość pralinka z nadzieniem
Ja też zazdraszczam. Ja nawet jakbym się mojemu przełożyła już przez kolano Lafi to nie wiem czy by załapał o co kaman :-o Kurcze też mam takie fantazje... czemu takich facetów jest tak mało? 😭

Gość gość
A potem latają wariatki na policję, albo do księdza i siniaki na dóópach pokazują. :o

Przyjaciel in spe :P jak się związałeś z wariatką to sam sobie jesteś winien :P A swoją drogą, żeby pokazywać dópę księdzu, to trzeba mieć naprawdę nasrane :D

Gość gość
Ja się związałem ze spawaczką, choć zwariowana też jest.A to wcześniej, to mi prawie codziennie mówią w TV. :o

Gość gość
Lafi mówisz i masz! :) Dawaj tą swoją kształtną pupcie to zaraz tyle klapsów Ci wlepię,że od razu orgazm będziesz miała:D

Gość pralinka z nadzieniem
A mi ktoś też wlepi pare klapsów? Tyłeczek tez mam kształtny...

Gość
Pewnie by się ktoś znalazł, ale czy byłaś niegrzeczna?

Gość gość
dlaczego przeczytałem "pralinka z nadzieją"...? :D stań w kolejce to może też się załapiesz:D

Gość gość
Dobrze zrobil. Jak ty go wyzywasz a on ciebie nie. Ja bym jeszcze kilka pasow wicej ci dal ;-)

Gość gość
Ja tez bym tak chciala.

Gość gość
3 razy?:O dziewczyno, nie przesadzaj ja dostaję 20 razów, po 10 w każdy pośladek, i jeszcze muszę przyjąć 5 na cipkę za takie przewinienia, a ta na 3 razy narzeka:(

Gość gość
bez urazy, ale TY KRETYNKO! nie podniecilo cie to???????? o to mu chodzilo! na 100% trzeba bylo mu po tym zrobi dobrze, jakkolwiek to czynicie... nie no nie wierze... on cie "zlał" na goly tylek, a ty NIC? jestescie doroslo, masz jakies problwmy, skoro poczulas sie jak male dziecko i nie zalapalas aluzji... chlop cie zwyczajnie zdominowal a ty stalas jak slup, to poszedl do swoich spraw...chryste panie, gdzie ty zyjesz???? to jakis zart????

Gość gość
ech, a dla mnie żartem jest żałosna próba dominacji za pomocą paru klapsów;) jakieś łatwe jesteście, jak oceniłyście to jako dominację, phi

Gość gość
ja kiedyś poczułam ulge po klapsie. Zrobiłam bardzo niesprawiedliwe posunięcie i nie widziałam jak je mężowi wynagrodzić. Oczywiście przepraszam, oczywiście całusy itp. Ale miałam świadomość że jakiś osad pozostanie jak nie będzie czegoś zupełnie wyjątkowego. Wieczorem na początek przytulanek zaproponowałam że może lepiej będzie jak da mi porządnego klapsa żeby wyrównać i nie mieć do mnie żalu. Bardzo się uśmiał, ja niepocieszona, że będzie mnie i nas tamto zamulać. Nagle spoważniał, powiedział, dobra, ale klapsy w pupę są dla małych dziewczynek. Duże dziewczynki dostają klapsy w cipkę. Przyniósł oliwkę i starą skórzaną packę. Na plecach i nóżki szeroko, obfite naoliwkowanie. Pierwsze pacnięcie przyjęłam z robawieniem. Wtedy zawiązał mi oczy, miałam sama powiedzieć kiedy już poczuję się uwolniona od winy. Po drugim nogi same już się zeszły ale poczułam niesamowitośc sytuacji i otworzyłam nogi na jeszcze jedno pacnięcie. Mocno zapiekło ale znowu rozłożyłam nogi. Z zasłoniętymi oczami nie widziałam co będzie, wchodzący k***s cudownie ją uspokoił.

Gość gość
Ciesz sie dziewczyno. Gdybys byla moja zona dostalabys co najmniej 30 i wszystkie pasem. Az bys z tydzien nie usiadla natylku. Za dobry jest maz dla ciebie.

Gość gość
Ja lubie gdy maz czasem da klapsa podczas seksu i tak w ogole. Czasem chvialaym paskiem. Ale on nigdy nie chvial. Zazdroszcze.

Gość gość
Ja tez dostalam lanie od meza. Bylo to wiele lat temu, kilka tygodni po slubie. On pracowal, ja wlasnie skonczylam studia, mialam szukac pracy ale,.. jakos mi sie nie chcialo ;-). Dobrze mi bylo w domu, maz niezle zarabial. Calymi dniami siedzialam w domu przy kompie, chyba sie troche uzaleznilam ;-(. Jakies czaty fora, glupoty. No i tak kilka dni pod rzad maz przychodzi z prcy a tu balagan, obiadu nie ma, czasem nawet lozka nie poscielilam, a raz pamietam (to bylo ostatniego dnia) jeszcze w szlafroku bylam... Maz najpierw zdecydowal sie porozmawiac, nic nie dlo, to znacxy racje mu pzyznalam bo trudno bylo nie przyznac ;-). I nawet chcialam cos zmienic ale jakos to bylo silniejsze odemnie. Trwalo z dwa tygodnie i wlasnie ostatniego dnia maz wraca, a tu zona w szlafroku... No i wzial i spral mi tylek. Goly. Bolalo jak diabli bo sily nie zalowal a pas tez dosc szeroki...nie liczylam ale duzo wiecej niz 5 dostalam ;-(. a koniec powiedzial tylko ze moze teraz zaczne zachowywac sie jak zona. Tyle lat a brr ciarki przechodza. I pamietam ;-). Pamietam ze tego dnia zaraz po powiedzial ze moze w koncu zrobie mu cos do jedzenie (w poprzednie dni sam sobie cos bral). Nie pamietam dokladnie ale kilka dni na pewno nie moglam normalnie siedziec. Tak ze rozumiem cie moja droga ale od tamtej pory mam zawsze najpierw zrobione to co trzeba , dopiero potem przyjemnosc. Czyli czegos mnie nauczylo.

Gość gość
w celach wychowawczych to popieram, ale dla spełniania fantazji to nie

Gość gość
no dla niektórych to jest fantazja czy zabawy erotyczne, dla innych rzeczywistość Jak ktoś lubi takie zabawy w seksie - czemu nie - choć pewnie niektórzy uważają, że to zboczenie :-P w realnym życiu - myślę, że jak ktoś nie dorósł do normalnego dorosłego życia, parę pasków na tyłku przypomni że wypada już się nieco ogarnąć i wykazać trochę dobrej inicjatywy rzecz jasna nie popieram lania za wszystko, przy każdej okazji i wszędzie gdzie popadnie

Gość gość
jako kobieta jesteś porażką

Gość gość
Ty jestes porażką!

Gość gość
"ciągłam" hahahaha

Gość gość
Oj jakie lanie ja dostalam. Wrocilam niezle podpita z zimrezy z kolezankami i to rano. Juz dziecko wstalo. A powiedzialam ze pzed polnoca bede.potem sprawdzilam komorke, chyba z 15:razy maz dzwonil ;-(. Tak mi przetrzepal tylek ze do dzis pamietam i pamietam zeby w razie co zadzwonic i wogole na noc wracac. Pasem takim grubym mi wlal. Oj bolalo! Potem slady byly i bolalo przez kilka ladnych dni. Jak nie tydzien. Oj nie chcialabym drugi raz. Z 6 lat temu to bylo. Ostatnio maz wlasnie wspominal w rozmowie. Wnerwilam sie na niego bo nie lubie gdy o tym mowic.

Gość gość
No i bardzo słusznie postapił. Lania erotycznego nie uznaję ale jako środek wychowawczy dla leniwych lub nie znających co to szacunek pań to czasem konieczne bo dzisiejsze kobiety są strasznie rozpuszczone. Ot, pokolenie wychowywane bezstresowo. Kiedyś lanie w tyłek tto była podstawowa kara w polskich domach i dzieciaki wiedziały co im wolno a strach przed laniem niejdnego przed głupotą ochroni. I szacunku też uczył, bo jak się tyłek wypięło dla ocjowskiego pasa nieważne za co to się i pyskowac od razu odechciewało i dzieciak pokory dla rodzica nabierał. I jeszcze niejednokrotnie podziękowac za karę trzeba grzecznie było choć tyłek piekł. I nikt nie narzekał, że jest katowany oczywiście oprócz rzeczywiście katowanych. Ja o zwykłym laniu mówię. A potem o właśnie mąż musi pasa używac. Jeszcze bym zrozumiała gdyby razem tak się wyzywali ale sama przyznaje że on nie . Szacunku trochę i pokory dziewczyno i zwykej grzeczności która kiedys cechowała kobiety to pewnie nigdy już na kolanach męża nie wylądujesz. Bo męża masz dobrego z tego co opisałaś.

Gość gość
ty tez udez go pasem i powiedz ze mu ,,masz mnie nie bic ja cie nie bije,, i najlepiej nie chodzi z nim do luzka