Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przełożył mnie przez kolano..

Polecane posty

Gość gość
kobieta jak wyzwie meza albo zrobi cos nie tak to trzeba ja bic a maz moze robis co chce wyzywac kobiete jak chce sponiewierac. a kobieta choc jedno słowo powie nie tak to musc zaplacic. maj masz szlajałsie ciagle pił zdradzal mnie na moich oczach a ja to znosiłam ciagłe mnie upokazal a ja mu obiadki do łuzka przynosiłam ciagle dogadzałam mu. wkoncu powiedziałam sobie dosc przestałam mu dogadzac a jak on mnie wyzywał to ja go tez od k***** tp. on sie wkurzył i tez zaczoł mnie bic i powiedział ze mam byc dobra zona. a potem ja go zaczełam las jak on spał wziełam wielki kołek i połamałam mu rece miał całe ciało w siniakach była nawet krew. To on chce abym była dobra zona a sam jak mnie traktował a jak przestałam nia byc i mu dogadzac i tez go wyzywac to on co moze mnie pobic a ja mam cierpiec. jesli chce wymagac dobroci odemnie to niech tez bedzie mi dobry. tylko on nie chcial znosic cierpienia a ja musiałam przez 2 lata. dobrze ze go wtedy pobiłam za ten zmarnowany czas. i jestesmy juz rozwiedzieni. mwzczyzini tylko od kobiet wymagaja szacunku i oddania a kobieta nie moze wymagac od meza oddania i szacunku. nigdy ponownie nie wyjde za maz.

Gość gość
a ja swoje zony nigdy bym nie udezył bo mam złe wspomnienia z dziecinstwa ja k tata bił moja mame . na poczatku bała sie taty a po jakims czasie od tego bicia odbiło jej w głowie i wtedy lała mnie i mego brata za byle co. kilka razy widziałem ja walila sama swoja glowa o sciane. do dzis mam w oczach widok jej zakrwawionej głowy i zakrwawionej sciany a jak tata to widział to sie z niej smiał była nawet w szpitalu psychiatrycznym. najgozej jak zostawalismy wtedy z tata to on nawet jesc nam nie robił sami kanapki robilismy. mama nie byla juz normalna. była jakas obłakana strasznie sie jakała. a tata ja zostawił jak juz bylismy duzi bo nie chciał sie nia opiekowac na starosc a jak tata był połamany to ona cały czas stała przy jego łuzku a on jeszcze krytykował ja ze cherbata ktura poda jest za słodka i krzyczał na nia. mama była w chospicjum 5mies potem zmarła. tata nie powinien jej zostawiac. zerwałem z nim kontakt.

Gość gość
a ja swoje zony nigdy bym nie udezył bo mam złe wspomnienia z dziecinstwa ja k tata bił moja mame . na poczatku bała sie taty a po jakims czasie od tego bicia odbiło jej w głowie i wtedy lała mnie i mego brata za byle co. kilka razy widziałem ja walila sama swoja glowa o sciane. do dzis mam w oczach widok jej zakrwawionej głowy i zakrwawionej sciany a jak tata to widział to sie z niej smiał była nawet w szpitalu psychiatrycznym. najgozej jak zostawalismy wtedy z tata to on nawet jesc nam nie robił sami kanapki robilismy. mama nie byla juz normalna. była jakas obłakana strasznie sie jakała. a tata ja zostawił jak juz bylismy duzi bo nie chciał sie nia opiekowac na starosc a jak tata był połamany to ona cały czas stała przy jego łuzku a on jeszcze krytykował ja ze cherbata ktura poda jest za słodka i krzyczał na nia. mama była w chospicjum 5mies potem zmarła. tata nie powinien jej zostawiac. zerwałem z nim kontakt.

Gość gość
Nie podobaja mi sie odpowiedzi na ten temat. Maz bije zone bo nie ma do niego szacunku a mezowie sie zastanowili czy maja szacunek do zony???? oczywiscie pewnie nie. W odpowiedziach jest pokazane ze meza to bawi ze zbił zone smieje sie z tego. I TO MA BYC OZNAKA MIŁOSCIZE KTOS KOGOS POBIŁ. A zeby zona meza tak pobiła bo np. był z kolegami na piwie albozrobił cos co zonie sie nie spodoba. Mezowie zastanuwcie sie troche. I zrozumcie ze zona nie bedzie was kochała za to ale wstret czuła. A potem bedziecie mieji jeszcze wiekrze pretensje bo uczucia osłabna.

Gość maaaaliiinka
Wyluzujcie. To forum EROTYCZNE, więc i o laniu w sensie erotycznym. Mnie wizja lania przez męża pasem na goły tyłek podnieca i jest to moja fantazja! Nikt tu nie mowi o faktycznym znęcaniu się, cierpieniu czy przymusie. Tylko za obopulną zgodą i przyjemnością ;-)

Gość gość
ale to nienormalne takie rzeczy niemoralne i nesmaczne. leczcie sie ludzie na głowe. P****Y PSYCHICZNIE CHOZY!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Twoje niezrozumiałe słowo "choży" :-o wyjaśniło z kim mam do czynienia :-o

Gość gość
Mój mą dwa razy spróbował mnie uderzyć, dać mi jak wy to mówicie "lanie". Pierwszy raz zrobił to w sensie erotycznym bo naoglądał się takich p****li. Zawsze byłam wyuzdana i lubiłam odważny seks, ale dawanie klapsów zawsze będzie mi przypominać to jak ludzie traktują konie i nigdy na to się nie zgodzę. Kiedy mąż tego spróbował to natychmiast skończyły się figle i przeniosłam się na kanapę do salonu gdzie spałam przez kilka nocy aż mnie przeprosił. Później na kolejny seks musiał jeszcze poczekać parę tygodni. Drugi raz uderzył mnie w tzw. "sposób wychowawczy" kiedy zamiast siedzieć przy garach postanowiłam iść na drinka z przyjaciółmi i do kosmetyczki. Zamiast jak zwykle o 14 wróciłam po 23, on przełożył mnie przez kolano zdjął mi spodnie i zlał tyłek pasem. Następnego dnia jak wrócił z pracy to czekał na niego ciepły obiad, ale nie było już mnie ani moich rzeczy, od tego czasu do sprawy rozwodowej kontaktował się już z nim tylko mój prawnik, wtedy nasz wspólny przyjaciel, a teraz mój drugi mąż. Tamten poprzedni będzie do końca życia żałował tego co zrobił, a ja jestem szczęśliwa, mam udane życie domowe jak i erotyczne, a mój obecny ukochany nigdy na mnie nie podniesie ręki.

Gość gość
wtedy nasz wspólny przyjaciel, a teraz mój drugi mąż. x :O z jego przyjacielem? wniosek, prawdziwą suczkę nawet jak upilnujesz to wyjdzie jej sucza natura/

Gość gość
puściłaś się z waszym kumplem?:D widać za słabo Cię lał masakra, tamtego drugiego też zostawisz dla trzeciego jak Ci się coś nie spodoba?

Gość gość
Drugi raz uderzył mnie w tzw. "sposób wychowawczy" kiedy zamiast siedzieć przy garach postanowiłam iść na drinka z przyjaciółmi i do kosmetyczki. Zamiast jak zwykle o 14 wróciłam po 23, " - i miał rację, że mu się to nie podobało, pewnie już wtedy się rozeszłaś na boki z tym przyjacielem :O

Gość gość
Mnie też przełożył, ale w pysk dostał.

Gość gość
Do garów suki. A ja lecę do baru z kumplami i będę siedział do rana ha ha ha

Gość gość
Mnie tata przełożył i podniecilo mnie to

Gość gość
To kobieca natura i musicie to akceptować

Gość gość
gość dziś niech zgadne - jestes sam? musisz placic za seks, bo nie jestes w stanie nic kobiecie zapewnic? a sluchasz hip hopu pewnie? Kaptur na pustym łbie to podstawa? Milczenie ponoć oznacza zgodę. Jak sie myle - napisz, chetnie pogadam z takim klaunem jak ty, kolesiu :*

Gość gość
To facet rządzi a baba ma się co słuchać od wieków tak było a facet może robić co chce zdradzać pić ciagac się a kobieta ma czekać z obiadem na niego w domu

Gość gość
Było i się skończyło :) Albo partnerstwo albo wypad :)

Gość
gość 2014.11.08 Tez bym tak chciała...;) Brakuje mi tego, a inaczej mi odwala.:P:D:D Tylko wolałabym żeby jednak po tym nie zaczął sie golić tylko zrobił coś innego. heheh :D:P

Gość gość
Memu też się by mężowi przydało cuaga się z kolegami puzuno przychodzi czuć damskie perfumy od niego już raz mnie zdradził. Ale dalej pewnie zdradza a ja w domu siedzę i co mam od życia. Kasy też mi żałuję ja czynsz za swoje płacę i za swoje jedzenie kupuję. Bo on na piwko i fajki swoje oddaje.

Gość nimfomanaka76
ja właśnie czekam na lanie, napyszczyłam dziś za dwoje i ...teraz dostanę za swoje. poszedł się kapać, a ja lezę z wypiętą pupa i pasem obok mnie. boje się strasznie

Gość gość
20.08 tak lecz u nas było podobnie lecz na krześle i byłam z chłopakiem gdzie przełożona przez kolana a od tyłu brało mnie kolejno dwoje jego kolegów by chłopak widział każde posunięcie członka w cipce . A seks z chłopakiem miałam siadając na kolana przodem do chłopaka tak by się do niego przytulić podczas seksu.